5 biztos jel, ami megkülönbözteti a hamis ikerlángodat az igazitól

Szirák Viki
Írta: ,

Az ikerláng kapcsolatok csodálatosak, az égig emelnek, és tele vannak szenvedélyes érzelmekkel. Úgy tartják, hogy mindenkinek létezik egy úgynevezett iker lelke; egy személy, aki tökéletesen kiegészít minket, és akihez megmagyarázhatatlan kötelék húz. Csakhogy nagyon régen elszakadtunk egymástól, és emiatt minden reinkarnáció során próbáljuk megtalálni a másik felünket, ám ez csak akkor következhet be, ha készen állunk a mindent elsöprő kapcsolatra.

Sokan tévesen azonosítják az ikerláng szerelmet a lelkitárssal, csakhogy míg lelkitársunk több is lehet (ráadásul egy barátunk vagy családtagunk is betöltheti ezt a szerepet), addig az ikerlángunk a lelkünk tükre, és nincs még egy olyan kapcsolat, ami ehhez hasonló lenne. Azt gondolnánk, hogy amikor rátalálunk erre a személyre, arról rögtön tudni foguk, csakhogy valójában léteznek hamis ikerlángok is. Egy ilyen kapcsolatnál szinte biztos vagy abban, hogy te megtaláltad a tökéletes társadat, de ez a személy igazából "csak" abban segít, hogy készen állj, amikor a valódi szerelem kopogtat az ajtódon. Nehéz megkülönböztetni őket egymástól, de az alábbiakat figyelembe véve te is könnyen megállapíthatod, vajon az aktuális párod egyúttal az igazi ikerlángod-e.

Nem tudod elengedni a múltat

A hamis ikerlángoddal lévő kapcsolatodban folyton eszedbe jutnak a régi csalódásaid.

Például korábban hűtlen volt hozzád valaki, és hiába tudod, hogy imád téged a pasid, mégsem tudsz szabadulni a bizalmatlanság érzésétől. Folyton ugyanazokkal a problémákkal találod szembe magad, amik régen is megjelentek korábbi kapcsolataidban.

Ha viszont megismered az igazi ikerlángodat, ezek már nem kapnak teret az életedben. Elmúlik a bizalmatlanság is, és végre rájössz, mit jelent nyugodt, boldog kapcsolatban élni.

Segít, hogy erősebb legyél Kép forrása: glaminati.com

A hamis ikerlángod megtanít téged arra, hogy ki is vagy valójában, és hogyan fejlessz magadon pozitív irányba. Segít abban, hogy erősebb legyél, és végre megtanuld azt, hogy igenis ki kell állnod a véleményed mellett.

Ez nagyon csodálatos dolog, de csak egyike a számtalan lépcsőfoknak az életedben.

Az igazi ikerlángod ugyanis arra fog ösztönözni, hogy másokon segíts, és rájöjj, hogy az az igazi változás, ha képes vagy szebbé tenni mások életét. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy erős legyél, amiben a hamis ikerlángod nyújt segítő kezet.