A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Rád is igaz?

Balog Marianna
Írta: , Frissítve:
A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Rád is igaz?

Kép forrása: lookslikefilm.com

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Halak vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Igyekszel úgy cselekedni másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled cselekedjenek.

Szerencsés az az ügyfél, aki hozzád kap sorszámot ügyeinek intézéséhez, mert te egészen biztosan a legjobb tudásod és jóakaratod szerint fogod segíteni őt az ügyintézésben.

Főnökként igen nagy népszerűségnek örvendesz alkalmazottaid körében. Arra azonban figyelj, hogy ki ne használják megértő, elnéző, engedékeny és türelmes személyiségedet.

Együttérző Kép forrása: weddingsparrow.com

Bárki helyzetébe képes vagy beleérezni magad, sokszor annyira, hogy már szinte teherként éled meg e képesség birtoklását.

Megértő, türelmes, kedves személyiséged miatt sokszor kopogtatnak ajtódon a nehéz helyzetben lévők, mert tudják, nálad biztosan vigaszra lelnek.

Ha valaki bajban van, nem számít, hogy ismerős vagy idegen, kész vagy áldozatokat is hozni annak érdekében, hogy megoldást találj az illető problémáira.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv