A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: ,
A Halak jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Kép forrása: lookslikefilm.com

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Halak vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Igyekszel úgy cselekedni másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled cselekedjenek.

Szerencsés az az ügyfél, aki hozzád kap sorszámot ügyeinek intézéséhez, mert te egészen biztosan a legjobb tudásod és jóakaratod szerint fogod segíteni őt az ügyintézésben.

Főnökként igen nagy népszerűségnek örvendesz alkalmazottaid körében. Arra azonban figyelj, hogy ki ne használják megértő, elnéző, engedékeny és türelmes személyiségedet.

Segítőkész Kép forrása: blackfaun.com

Mély együttérző képességed hatalmas szívvel párosul, emellett folyamatosan hajt a segíteni akarás.

Teljesen természetesnek veszed azt is, hogy akár egy, a világ másik végén élő bajba jutott személy, vagy segítségre szoruló társadalmi csoport miatt riadóztasd a környezetedet.

Akkor sem utasítod vissza a segítségkérést, ha ez számodra lemondásokkal jár. Saját érdekeidet még egy vadidegen emberével szemben is képes vagy háttérbe szorítani.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv