Halak jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Halak jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Kép forrása: unsplash

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is. De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: érzékeny és romantikus

A Halak jegyű férfiak kiemelkednek társaik közül az érzékenységet illetően, ezért velük elsősorban olyan magaslatokat élhetsz meg, amik lelki, továbbá intellektuális síkon mozognak.

Nagyon jó a beleérző képességük, könnyen ráhangolódnak másokra és szeretnek adni – úgy általában is, de kapcsolaton belül különösen.

Kifejezetten fontos számukra a családi, párkapcsolati összhang, alapjában határozza meg a kedvüket és a hozzáállásukat, hogy éppen milyen a szerelmi életük. Ami biztos, hogy bármennyit képesek feláldozni a boldog párkapcsolat érdekében.

Magaslat: egyenrangúságra törekszik

Abból adódóan, hogy ilyen érzelmes alkat és ennyire könnyen ráhangolódik másokra, a Halak férfi számára nem is kérdés az egyenrangúság. Ő sosem akar majd hatalmaskodni, vagy uralkodni a partnerén, sokan eleve olyan társat választanak maguk mellé, akik kellően erős személyiséggel bírnak.

Azonban az ilyen társ sok Halak számára inkább csak tanulólecke, hosszútávon szívesebben megmaradnak az olyan partnerek mellett, akik meghagyják a szabadságukat, és hasonlóan jó alkalmazkodóképességgel lettek megáldva. 

Magaslat: karizmatikus személyiség

A Halak férfiak nagyon karizmatikus személyiségek, amit javarészt annak köszönhetnek, hogy meglehetősen különleges tulajdonságok gyúrtak össze bennük a csillagok.

Játszi könnyedséggel bűvölnek el másokat és felkeltik az érdeklődését az embereknek, ugyanis egészen megfoghatatlanok.

Alapvetően passzív személyiségek, akik könnyen átengedik a kezdeményezést – már csak azért is, mert sosem sietnek sehova. Ugyan ez sok esetben nem túl előnyös tulajdonságuk, mégis olyan rugalmasan alkalmazkodnak másokhoz , hogy a többség neheztelés nélkül nézi el hiányosságaikat.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra