Halak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Halak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kép forrása: unsplash

Halakként végtelenül érzelmes lény vagy, aminek bizony van előnyös és hátrányos oldala is. Előny, hogy nagyon jól bele tudod képzelni magadat a szerelmed helyébe, viszont hátrány, hogy hajlamos vagy mindenen megsértődni. De hogyan tolerálják ezt a többiek? És vajon ki az, akivel végzetes szerelembe eshetsz? Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Halak vagy, ez a cikk neked szól.

Halak – Kos Kép forrása: prometeus/Depositphotos

Nagyon könnyen szerelembe eshettek, de ez sajnos nem garantálja azt, hogy tartós lesz a kapcsolatotok. A kos férfi a temperamentumával, nyitottságával és magabiztosságával ejt ámulatba téged, miközben te lenyűgözöd a kimeríthetetlen gyengédségeddel, érzelmességeddel és titokzatosságoddal.

Idővel mégis rá kell jönnötök, hogy mennyire különböztök, és hosszútávon nem építhettek kizárólag arra, hogy szinte minden nap tanulhattok egymástól valami újat. Te túlságosan törtetőnek, tüzesnek, erősnek látod majd egy idő után a kost, miközben gyengédségre vágysz – ezt viszont nem feltétlenül kapod meg tőle. Ezért minden erőddel azon leszel, hogy visszafogd és megváltoztasd. Sajnos idővel rájössz, erre semmi esélyed, egy határozott, kos férfi senki kedvéért sem adja fel önmagát, vagy éppen a céljait.

Csak idő kérdése, mikor mondjátok ki azt, amit belül minden bizonnyal régóta sejtetek.

Könnyen szót értetek egymással, bár egészen más okokból kifolyólag, mint a többi jegy esetében. Nagyon imponál a bika férfinak, hogy ilyen csendes, szolid és kicsit magadnak való vagy, ám közben nagyon érzelmes a lelked – egyértelműen felkelted a figyelmét és szeretne meghódítani.

Persze, finoman, ahogy egy hímes tojással bánna, csak úgy közeledhet hozzád. Persze te is kíváncsi vagy rá, mert pont olyan türelmes és nyugodt jelölt, amilyenre vágysz. Nagy erősségetek, hogy kölcsönösen teret engedtek a szerelemnek, nem akarjátok túltaktikázni a dolgokat.

Folyton egymást csodáljátok, miközben nagy hangsúlyt fektetettek a gondoskodásra és a gyengédségre, szóval a ti kapcsolatotok maga lehet a megtestesült romantika.

Ez egyébként mindkettőtöket egyformán inspirálja és feltölti, és még a külső szemlélők számára is úgy tűnhet, hogy igazi álompár vagytok. Nem is tévednek!