Gyógyító kristályok mindenféle betegségre

Fischer Anna
Írta: ,
Gyógyító kristályok mindenféle betegségre
Nem véletlen, hogy az emberiség mindig hatalmas szerepet tulajdonít a köveknek, kristályoknak. Sokszor a legfontosabb szempontnak a kövek értékét tartjuk, és ékszerként hordjuk őket, hol pedig szerencsét hozónak tekintjük és a sikereink biztosítása érdekében viseljük. Olyan is van azonban, hogy gyógyítani szeretnénk velük magunkat, és ezzel a céllal vásároljuk, viseljük őket. Lássuk, hogy milyen problémára melyik kristály lehet a segítségünkre!
Allergia
Az allergia számtalan okból kialakulhat szervezetünkben. Ha az allergia a stressz, a feszültség következménye, akkor arra jó hatású lehet az akvamarin, mivel érzelmileg, lelkileg sokat segít a kiegyensúlyozottság megőrzésében.

A bőr- és a nyálkahártya irritációja miatt kialakuló allergiák esetében a borostyán a javasolt, míg a szervezetben felhalmozódott méreganyagok okozta allergia esetén az achát kristály lehet a leghatásosabb.

A homokbarna, sávos jáspis pedig univerzális kristálynak számít, mivel az allergiák összes típusa esetén segítheti testünket és lelkünket egyaránt.
Alvászavarok
Alvászavarokat kiválthat a rendszertelen életvitel, a szervezetünkben kialakuló gyulladások, a túlhajszoltság és a stressz is. Az achát nagy segítségünk lehet, ha ilyen problémákkal küzdünk, mivel segít ellazulni és nyugodtabb, békésebb álmot biztosíthat. Tegyük a párnánk alá és néhány napon belül már tapasztalhatjuk a hatást.

Az ametiszt segít, hogy álmunkban ténylegesen helyre tehessük a napi eseményeket, és könnyebben dolgozzuk fel a felgyülemlett problémákat.

Az aventurin segít elaludni, a krizopráz pedig távol tartja a rémálmokat, amelyek lehetetlenné teszik a nyugtató alvást.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba