Gyógyító kristályok hatása a testedre és a lelkedre

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
Gyógyító kristályok hatása a testedre és a lelkedre

Kép forrása: accessgems.com

Hallottál már a kristályok gyógyító erejéről? Csak szerezz be belőle néhányat, tedd zsebre vagy kösd a nyakadba ékszerként és hamar érezheted majd a jótékony hatásait. Melyik mire jó? Milyen betegségeket gyógyítanak? Milyen spirituális jelentőségük van? Cikkünkből ezt is megtudhatod!

A hematit akkor siet a segítségünkre, ha kényelmetlenül érezzük magunkat a bőrünkben.

Csak tegyük a zsebünkbe vagy viseljük ékszerként és átsegíthet egy nehéz megpróbáltatáson, például egy vizsgán vagy bírósági tárgyaláson.

Erősíti az akaraterőt, javítja a koncentrálóképességet és akár akkor is segíthet, ha éppen szeretnénk leszokni valamilyen káros szenvedélyről, például a dohányzásról.

Számtalan egészségügyi problémára lehet gyógyír, sebgyógyító hatása van, emellett visszeresség, aranyér és hátfájás ellen is hatásos lehet.

Rózsakvarc Kép forrása: thespruce.com

Ez a kellemes, rózsaszín árnyalatú kő különleges energiával rendelkezik és szívünk egészsége szempontjából is jótékony hatása van.

Erősíti a szívet, jót tesz továbbá a tüdőnek, a vesének és a keringési rendszernek. Ha épp babát terveztek a pároddal, érdemes segítségül hívni, ugyanis fokozza a termékenységet is.

Igazán kedves ajándék, ha ilyet ajándékozol egy számodra fontos személynek, ezzel kifejezed a szeretetedet és bátorítod arra az illetőt, hogy önmagát is szeresse.