Ilyen színű gyertyát gyújts, hogy angyali segítséget kapj

Írta: ,

A gyertyamágia nem újkeletű dolog, de ennek a különleges technikának több fontos alapelvét kell betartanod. Sok egyéb mellett nem mindegy az sem, milyen színű gyertyát használsz a célra... Mielőtt megkérnéd az angyalokat a közbenjárásra, a színek varázsát is érdemes figyelembe venned!

Így csináld Kép forrása: tumblr, peeblespair

1/6 Így csináld

Válaszd ki a megfelelő gyertyát, majd sötétíts be otthon – legyen néma csönd, vagy tegyél be lágy zenét!

Ezután koncentrálj a gyertyára: vedd a kezeid közé, és kérj rá angyali áldást! Fontos, hogy már ilyenkor is az eredeti célod lebegjen a szemed előtt, de még ne fogalmazd meg tisztán a kérésedet, csak hagyd, hogy körvonalazódjanak a gondolataid! (Tehát, ha a párkapcsolatodban szeretnél dűlőre jutni, akkor a szerelemre, ha a munkádban, akkor a karriere koncentrálj.)

A gyertya meggyújtása előtt köszönd meg előre az angyalok segítségét, és egy tű segítségével vésd bele a viaszba a legfontosabb szót, ami a kérésedet jelképezi (pl. a szerelmed nevét, vagy azt a kifejezést, ami számodra a leglényegesebb az új munkahelyeden).

Fehér, sárga – fontos kérések

2/6 Fehér, sárga – fontos kérések

Fehér: Mivel a fehér a legtisztább színünk, lényegében bármikor támaszkodhatsz rá. A legnagyobb segítséget akkor várhatod tőle, ha némi bátorításra, pozitívabb életfelfogásra van szükséged, esetleg olyan feladatba vágtad a fejszédet, amitől idáig tartottál.

Sárga: A sárgát és a fehéret sokszor összekötik az ezotériában, hiszen a legtöbbször ezzel a két árnyalattal ábrázolják a szenteket, az angyalokat. A fehérhez hasonlóan a sárgával is szert tehetsz egy kis extra támogatásra, amit nem csak a feladataid elvégzése során, hanem a hétköznapi örömök terén is felhasználhatsz.

Rózsaszín, vörös – őszinte érzelmek Kép forrása: stylemepretty.com

3/6 Rózsaszín, vörös – őszinte érzelmek

Rózsaszín: Ugyan manapság nem feltétlenül ez jut róla eszünkbe, a rózsaszín mégis a becsületességet és a tisztaságot jelképezi. Emiatt jó választás akkor, ha a párkapcsolatodban uralkodó érzelmekre, leginkább a hűségre, romantikára koncentrálsz.

Vörös: A vörös szín egyszerre jelképezheti a vért, a tüzet, de a szerelmet, a párkapcsolatot is – leginkább az ösztönök szintjén. Akkor érdemes támaszkodnod rá, ha a szerelmeddel kapcsolatosan van kérésed, illetve, ha sok erőre, energia van szükséged.

Indigókék, narancs – családi béke Kép forrása: blog.twobrightlights.com

4/6 Indigókék, narancs – családi béke

Indigókék: Erre a különleges, kékes-lilás árnyalatra akkor kell támaszkodnod, ha valamelyik családtagod, közeli szeretted szorul támogatásra. Mivel ez a szín főleg az otthon biztonságát és a család egységét jelképezi, a témával kapcsolatos kérésekben szerencsés használnod.

Narancs: A narancs egy meglehetősen vibráló és feltűnő szín, mégis az igazán közeli kapcsolatokat, illetve az azokra jellemző konfliktusokat jelképezi. Akkor érdemes narancsszínű gyertyát gyújtanod, ha összekaptál egy közeli családtagoddal, barátoddal, és szeretnéd minél előbb rendezni a kérdéses ügyet.

Lila, arany – fejlődés Kép forrása: piccsy.com

5/6 Lila, arany – fejlődés

Lila: A lila az egyik legspirituálisabb színünk, ezért akkor érdemes választanod, ha leginkább lelki síkon szeretnél fejlődni. Segítségével választ kaphatsz az életed nagy kérdéseire, ugyanakkor a lila elsimítja a gondjaidat, feltölt, ha nagyon kimerült vagy – ezzel is extra energiát ad neked a fejlődéshez.

Arany: Az arany nagyobb volumenű segítséget tud nyújtani neked, de inkább akkor, ha a kérésed az életed irányának megváltoztatására vonatkozik. Jól jön akkor, ha komoly kihívásokkal kell szembenézned, és nem érzelmi, hanem inkább értelmi síkon kell sikereket elérned.

Zöld, kék – gyors sikerek Kép forrása: tumblr, kathychiu

6/6 Zöld, kék – gyors sikerek

Zöld: A zöld a remény, a szerencse és a siker színe, így leginkább a kézzel fogható, földi örömökben hozhat segítséget számodra. Akkor érdemes zöld színű gyertyát gyújtanod, ha rád fér egy kis extra támogatás a testi-lelki összhang, a siker és a bizakodás területén.

Kék: A kék a zöldhöz hasonlóan jelképezheti a pénzt, ugyanis hozzásegíthet a jövőbeli sikerekhez. Támogatást nyújt akkor, ha több lelkesedésre, kitartásra van szükséged, de a céljaidat úgy szeretnéd elérni, hogy a belső békéd nem változik, nem borul fel az értékrended.