Ezekkel a tulajdonságokkal születik majd a gyermeked – A csillagjegye elárulja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezekkel a tulajdonságokkal születik majd a gyermeked – A csillagjegye elárulja

Kép forrása: pinterest

Mindig izgalommal teli találgatásokkal telik az a néhány hónap, amíg születendő gyermekünkre várakozunk. Vajon kire fog hasonlítani? Fiú lesz, vagy lány? És mi a helyzet a tulajdonságokkal? A horoszkópok általános jellemzéseiknek köszönhetően már az alapvető jellemvonásokra is következtethetsz.

 
 
 
 
 
 
Mérleg gyermek Kép forrása: Eugeniavv

A mérleg gyermekek sokszor akaratgyengék, jóval inkább a szívükre, mint az eszükre hallgatnak.

Igazságérzetük erős, de gyakran önmagukra koncentrálódik, ezért a szülőknek kell felhívniuk erre a hiányosságra a gyerekek figyelmét.

Mivel érzelmeikre hagyatkoznak és nem túl erős az akaratuk, könnyen befolyásolhatóak, határozatlanok. Időnként szertelenek, de figyelmesek, odaadóak és alkalmazkodóak.

Alaptermészetük békés, de hibájuk, hogy túlságosan hiszékenyek és sokszor képtelenek nemet mondani. Ez a szülők malmára hajtja a vizet, hiszen a mérlegeket így könnyű nevelni, de a nagybetűs életben hátrányukra válhat, ha mindig alárendelik magukat mások akaratának, és nem állnak ki magukért.

Nyilas gyermek Kép forrása: Eugeniavv

A nyilas gyerekek általában nagyon közlékenyek, ami a szívükön, az nyomban a szájukon. Szeretik a kényelmet, a békét, kedvelik a társaságot, a szórakozást.

Időnként indokulatlanul nem bíznak magukban, miközben másokat folyton bátorítanak.

Sokkal inkább érzelmi lény, nehezen hagyatkozik az eszére, ha az érzelmei befolyásolják. Hajlamos lehet a munkakerülésre és arra, hogy csak a felszínt lássa, legyen szó emberekről, vagy hétköznapi tényekről, dolgokról.

Alapvetően a nyilas gyermek pozitív, jószívű és megértő, de könnyen válhat türelmetlenné, önzővé, vagy éppen nemtörődömmé. A szülőnek ezekre a tulajdonságokra kell odafigyelnie, ha a helyes útra terelgetné gyermekét.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!