Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye – Segít jobban megérteni őt

Balatoni Dóra
Írta: ,
Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye – Segít jobban megérteni őt

Kép forrása: http://jenniferkapalaphotography.com

Gyermeked szeret a kortársaival lenni vagy inkább csendben egyedül játszadozik, olvas? Személyiségét a nevelésen túl a csillagjegye is meghatározza. Ha kíváncsi vagy, mi jellemzi a gyermekedet és hogyan érthetnéd meg jobban, mit miért csinál, olvasd el cikkünket!

Oroszlán Kép forrása: photographypla.net

Az Oroszlán az egyik leglazább, legboldogabb és legelbűvölőbb az összes csillagjegy közül és igaz ez a gyermekekre is. Nem könnyű kordában tartani, akaratos és folyton a saját feje után megy.

Előfordul, hogy néha hisztizik, igyekszik alakítását minél drámaiabbá tenni. A hangos szó és a fenyegetőzés nem segít, a legjobb, amit tehetsz, ha megdicséred azokért a tetteiért, amiért megérdemli.

Ezt értékelni fogja és talán kevésbé fog rosszalkodni, ha azt látja, a jó dolgokért megdicsérik. Próbáld meg aktivitásra bírni, kiránduljatok sokat, így estére alaposan elfárad és jól kialussza magát.

Ha a Bak csillagjegyben született a gyermeked, akkor legyen ősz vagy tél, legjobban a szabadban érzi magát.

Vágynak a figyelemre és az elismerésre, ügyességüket pedig szeretik megmutatni édesanyjuknak: „anya, nézd mit csináltam” – ez az egyik kedvenc mondatuk.

Ha megdicséred őket, akkor igazán boldogok és büszkék lesznek. Tele vannak ambícióval, szívesen olvasnak és énekelnek. Nagyra becsülik a szüleiket, mindig példaképként tekintenek rájuk és szeretnének olyanok lenni, mint ők.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján