Melyik napon született a gyerek? Mutatjuk, melyik őrangyal vigyáz rá!

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik napon született a gyerek? Mutatjuk, melyik őrangyal vigyáz rá!

Kép forrása: felker/depositphotos.com

Ahogyan sok európai országban, Magyarországon is gyakran keverednek a babonás hiedelemvilág elemei a keresztény kultúrkörrel. Ezért sokan úgy tartják, hogy születésünk napja meghatározza, melyik bibliai arkangyal őrködik fölöttünk – egyesek szerint ő egész életünkben mellettünk marad, mások úgy vélik, csak a kisgyermekek lépését vigyázzák a láthatatlan jótevők. Cikkünkből megtudhatod, melyik őrangyal figyeli a csemetédet.

Hétfő: Gábriel arkangyal

Gábriel arkangyal abban segít, hogy feldolgozzuk a veszteségeinket, és mindig a jövőre koncentráljunk. Ha a gyermeked hétfőn született, akkor az őrangyala segít majd, hogy a nehéz, akár kilátástalannak tűnő helyzetekben is optimista tudjon maradni, ne veszítse el a hitét, és mindig derűvel fogadja a sorsát.

Gábriel a talán legveszélyesebb dolgoktól, az önmarcangolástól és a feladástól védi meg a gyermekedet.

Kedd: Chamael

Chamael a feltétel nélküli elfogadás angyala, aki segít megtalálni a gyermekednek a belső egyensúlyt, és más emberekkel is megérteti, hogy mint mindenki más, ő is a hibáival, jó és rossz tulajdonságaival együtt szép és értékes.

Mivel ez az angyal a kapcsolatok építésében is jó segítségnek bizonyul, valószínű, hogy a gyermeked soha nem fogja magányosnak érezni magát.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?