5 gyakori álom, ami szerelmet jelez

Kovács Andrea
Írta: ,
5 gyakori álom, ami szerelmet jelez

Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink mér jelzi: szerelem van a láthatáron. Az alábbi álomképek azt jósolják, hogy hamarosan betoppan valaki az életedbe, aki fenekestül felforgatja azt. Te megálmodtad már, hogy jön a nagy Ő?

Magok

A magok az újjászületést, valaminek a kifejlődését jelzik, jellemzően egy olyan dologét, amit ápolni, gondozni kell.

Ha magokat látsz, vagy magokat ültetsz álmodban, akkor elképzelhető, hogy hamarosan a szerelmi életed is szárba szökken, és ezúttal többre számíthatsz heves, de rövid románcnál.

A magok utalhatnak egy olyan szerelemre is, amely mindkettőtök részéről sok áldozattal, lemondással jár a kezdetekben, de ha mindketten kitartotok és megdolgoztok a kapcsolatotokért, akkor hamarosan learathatjátok a befektetett munka gyümölcsét.

Fehér ágynemű

Az ágy rendezése, az ágynemű képe a családi boldogságot jelzi, azt, hogy készen állsz olyan dolgok értékelésére, amelyek eddig talán nem elégítették volna ki az igényeidet.

Egyre fontosabbá válik számodra a megállapodás, és valószínűleg hamarosan be is fogod vonzani azt az életedbe.

Ha az ágynemű fehér, annak különösen erős szimbólumértéke van, hiszen az ártatlanságot, a tisztaságot, a friss, új szeremet jelképezi.

Készen állsz mindent tiszta lappal újra kezdeni, elfelejteni a korábbi sérelmeidet, és hamarosan egy olyan kapcsolat jöhet el az életedbe, ami minden korábbinál másabb lesz. Ezúttal nem a kaland és a szenvedély lesz az első helyen, hanem a megállapodás, a közös jövő tervezése, hiszen végre igazi lelki társra lelhetsz.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv