8 dolog, amivel bevonzhatod a gazdagságot

Írta: ,

A világ hiedelemrendszere rendkívül sokszínű, tulajdonképpen mindenre lehet találni babonát, amibe az ember belekapaszkodhat. Valaki hisz bennük, valaki nem – egy kis odafigyelés viszont nem kerül semmibe, így mindenképp megéri szerencsét próbálni!

Hol a táskád helye?

Ha a táskádat valaha is a földre raktad, biztosan hallottad már azt az ijedt és jó szándékú mondatot más szájából, hogy ne tedd le a földre, mert kifolyik belőle a pénz. A babona szerint ezzel a cselekedettel ugyanis (különösen, ha a pénztárcád is a táskádban van), a bőséget vonod meg magadtól, sőt, elszegényedsz! Így ha pénzt szeretnél az életedbe vonzani, a táskádat mindig akaszd fel!

Arany aranyat fial

Kövesd az ezoterikusok tanácsát, és mindenkor tarts magadnál egy apró, aranyból készült tárgyat. Kézenfekvő aranyékszert viselni, ugyanis ez a nemesfém jelképesen magához vonzza a gazdagságot.

Gyertyaláng

Ha nem szereted az aranytárgyakat vagy nincs a beszerzésükre lehetőséged, gyertyákkal tökéletesen ki tudod váltani őket. Azon túl, hogy a lakásban kellemes hangulatot árasztanak, a népszerű feng shui szerint a gyertyák lángja az aranyra emlékeztet, tehát ugyanúgy megteszik a bőségteremtő hatást. Hogyan működik? Egyszerűen pénzt bevonzó céllal gyújtsd meg, és ezt végig tudatosítsd magadban.

Rizs, a feng shui fontos bőségteremtő eleme

A kínaiaknál régóta fontos szerepe van a rizsnek mint pénzhozó erőnek. Már-már a nyugati kultúrában is szinte természetes, hogy például a házasságkötés után az ifjú párra rizst szórnak, hogy a bőség magától értetődően életük része legyen. Ha már túl vagy az esküvődön, vagy még nem tartsz ott, ne aggódj, az is éppoly hatásos, ha a pénztárcádban pár rizsszemet tartasz.

Mantrázás – Teremts magadnak, amennyit csak akarsz!

Nem feltétlenül kellenek kézzelfogható tárgyak ahhoz, hogy bevonzd a pénzt. Ehhez nem kell más, mint némi idő és összpontosítás: így a gondolatok erejével is megteremtheted, amire szükséged van. A pénzmozgás végeredményében ugyanis nem más, mint energiaáramlás. Ismételgesd az alábbi két mondatot egy nyugodt, csendes pillanatodban:

"Az univerzum bősége végtelen, jut belőle bőven nekem is. Nyitott és méltó vagyok rá, hogy megkapjam és elfogadjam a javakat."

Rendezd a pénzed, ne hagyd hánykolódni

A papírpénz trehány kezelésével azt üzened önmagad felé és az univerzum felé is, hogy nem tudod helyén kezelni a pénzt, a juttatásokat. Mostantól ezért érdemes áttérned egy rendezettebb tárolásra: a bankók nézzenek egy irányba, szépen kisimítva, logikusan rendszerezve. Ezzel mintegy rendezed a pénzhez való hozzáállásodat is, és a javak iránti megbecsülés fontossága is tudatosul benned.

Legyen szerencsetárgyad!

A babonáknak tulajdonképpen akkor van létjogosultsága, akkor teremtenek, ha hisznek benne. Ha rendelkezel bármilyen tárggyal – például egy konkrét aprópénz, lóhere, pici kabala, kedvenc csecsebecse –, amiről úgy véled, hogy szerencsét hoz neked, midig tartsd magadnál. Legjobb, ha a pénztárcádban helyezed el!

Válaszd meg, mit eszel újév napján!

Végezetül pedig január elsején ne felejts el lencsét enni, hogy megkapd a következő évi bőséget! A legjobb, ha malachúst fogyasztasz hozzá, hiszen a néphiedelem szerint az újévi malac szerencsét hoz, ezzel pedig támogatod a pénzhozó hatást.