Milyen frizura állna jól neked? Horoszkópod elárulja!

Írta: ,

Egy jó frizura önbizalmat ad, és kiemeli a természetes szépséged, valamint a személyiségedet is. Megtalálni azonban nem egyszerű, és a legtöbben mindenféle segítséget igénybe veszünk hozzá az internetes keresőktől a magazinok fényképein át a baráti és szakmai tanácsokig. Mostani cikkünkből azt tudhatod meg, milyen frizura illik hozzád leginkább a horoszkópod szerint – persze, emellett fontos, hogy az új hajad mindenképpen illeszkedjen az arcformádhoz is, ezért tippjeink átolvasása után kérd ki a fodrászod véleményét is, mielőtt ollót ragadsz!

Kos

1/12 Kos

A Kosok lendületességéhez, dinamizmusához jól illenek a nagy, laza loknik és bármilyen frizura, ami dúsabbnak, erősebbnek mutatja a hajadat.

Ha összefognád a hajadat, akkor szoros copf helyett nagy, laza kontyot válassz, színek tekintetében pedig a dinamikus árnyalatok, a merész vörösek és a gazdag szőkék illeszkedhetnek legjobban a személyiségedhez.
Bika

2/12 Bika

Bikaként valószínűleg olyan hajat szeretnél, ami egyszerre elegáns és praktikus.

Nem szeretnél lentebb adni a tökéletes megjelenésből, ugyanakkor az értékes idődet sem szeretnéd a hajad igazgatására pazarolni. 

Egy divatos bubi vagy pixie fazon jó választás lehet, néhány játékos melírcsíkkal pedig még jobban feldobhatod a frizurát.
Ikrek

3/12 Ikrek

Az Ikrek gyakrabban váltogatja a frizuráját, mint bármelyik másik csillagjegy, ezért érdemes olyan fazont választani, ami fodrász segítsége nélkül is könnyen alakítható. 

A félhosszú vagy hosszú haj éppen ezért ideális, a színek tekintetében pedig az átmenetek, például az ombre lehet a legelőnyösebb az Ikrek csillagjegy szülöttjének.
Rák

4/12 Rák

A Rákok nem szeretnek elsőre feltárulkozni a világ előtt, de éppen ez a titokzatosságuk teszi őket olyan vonzóvá. 

Egy hosszú, egyenes vagy aszimmetrikus frufru kiemeli a szemüket, ami a legtöbb érzelmüket elárulja, ugyanakkor el is rejti valamelyest az arcukat, és szépen hangsúlyozza rejtőzködő, kiismerhetetlen természetüket. 
A színek tekintetében szinte bármi jól áll nekik, ami természetes hatást kelt.
Oroszlán

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok nem bánják, ha ők kerülnek a figyelem középpontjába, ezért bátran viselj nagy, feltűnő frizurákat, mert benned meg van az a szükséges plusz, amivel jól fognak mutatni. 

A hullámok és a göndör haj is jól állnak, a lelapuló frizurákat azonban érdemes kerülni. Színek tekintetében érdemes fontolóra venni a meleg mézszőke és a csokoládébarna árnyalatokat.
Szűz

6/12 Szűz

A Szüzek jelszava a természetes szépség, amikor frizuráról van szó. Ha a hajad hullámos, használj göndörítő termékeket, ha pedig egyenes, akkor ezt a simaságot igyekezz kiemelni. 

A legideálisabb választás egy félhosszú vagy hosszú, lágyan leomló, egyszerű vágású fazon, ami kiemeli a természetes értékeidet. 
Ha festeni is szeretnéd a hajadat, gondolkodj az eredeti hajszínedhez közeli, de annál egy kicsit ragyogóbb, fényesebb árnyalatban.
Mérleg

7/12 Mérleg

A Mérlegek igazi dívákká képesek változni egy ügyesen megválasztott frizurától. Színek tekintetében szerencsések, szinte minden jól áll nekik, de a vörös, rezes árnyalatok különösen passzolnak a személyiségükhöz. 

A laza hullámok mellett az oldalválaszték az, ami képes kiemelni egy Mérleg természetes szépségét és a divat iránti érzékenységét, ezért ilyen fazonokban érdemes gondolkodni.
Skorpió

8/12 Skorpió

A Skorpiók szenvedélyéhez remekül társulnak a drámai, vagány frizurák, így az egészen rövid, mégis nőies fazonok éppen olyan jól mutatnak, mint például a most divatos hosszú, de féloldalt felnyírt frizura. 

Ha a fazon merészebb, érdemes egy visszafogottabb színnel párosítani, de ha a frizurád nem túl merész, nyugodtan kísérletezz színes melírral, vagy akár rikító árnyalatokkal, tűzvörössel, skandináv szőkével.
Nyilas

9/12 Nyilas

A Nyilasok imádják a mókát és mindig benne vannak a kalandban, ezért olyan frizurát érdemes vágatnod, ami bírja a strapát. Fontos, hogy a fazon illeszkedjen a hajad természetes textúrájához, így nem kell harcolnod ellene.

A kócos, aszimmetrikus, vagány hatású frizurák jó döntésnek bizonyulnak, mert akkor sem kell aggódnod, ha nem tudod megfésülni őket, vagy a szél összekuszálja a tincseket.
Bak

10/12 Bak

A Bakok imádják a klasszikus megoldásokat, így egy hosszú, egyenes frizura jól illeszkedhet a személyiségükhöz.

A te esetedben a hangsúly nem a furfangos vágáson, hanem az ápoltságon van: ügyelj rá, hogy a tincseid mindig tökéletesek legyenek, és ne várd meg a vágással, amíg a hajvégek eltöredeznek.
Színek tekintetében a komolyabb, barna, esetleg fekete árnyalatok jöhetnek szóba a hajhoroszkóp szerint.
Vízöntő

11/12 Vízöntő

Az összes jegy közül talán a Vízöntő igyekszik legjobban kifejezni a személyiségét a frizurájával

Hajszín tekintetében bármi jöhet a neon lilától a klasszikus barnáig, fazon tekintetében pedig nyugodtan bevállalhatod a legújabb trendeket, hiszen művészet iránt fogékony egyéniséged tökéletesen hordhatóvá teszi azokat a számodra. 
Az egészen rövid, merész fazonok is szóba jöhetnek.
Halak

12/12 Halak

A Halak esetében nem biztos, hogy jó döntés a legújabb divatot követni, hiszen nekik a belső változásokhoz sokkal több időre van szükségük, mint amennyit a divat engedélyez.

A klasszikus, félhosszú, vállig érő fazon ideális választás a számukra, akárcsak a frufru, ami szépen kiemeli bájos, kedves, néha gyermekien elbűvölő személyiségüket.