Milyen frizura áll neked jól? A csillagjegyed elárulja

Schuster Borka
Írta: ,
Milyen frizura áll neked jól? A csillagjegyed elárulja

Egy jó frizura önbizalmat ad, és kiemeli a természetes szépséged, valamint a személyiségedet is. Megtalálni azonban nem egyszerű, és a legtöbben mindenféle segítséget igénybe veszünk hozzá az internetes keresőktől a magazinok fényképein át a baráti és szakmai tanácsokig. Mostani cikkünkből azt tudhatod meg, milyen frizura illik hozzád leginkább a horoszkópod szerint – persze, emellett fontos, hogy az új hajad mindenképpen illeszkedjen az arcformádhoz is, ezért tippjeink átolvasása után kérd ki a fodrászod véleményét is, mielőtt ollót ragadsz!

Kos

A Kosok lendületességéhez, dinamizmusához jól illenek a nagy, laza loknik és bármilyen frizura, ami dúsabbnak, erősebbnek mutatja a hajadat.

Ha összefognád a hajadat, akkor szoros copf helyett nagy, laza kontyot válassz, színek tekintetében pedig a dinamikus árnyalatok, a merész vörösek és a gazdag szőkék illeszkedhetnek legjobban a személyiségedhez.
Bika

Bikaként valószínűleg olyan hajat szeretnél, ami egyszerre elegáns és praktikus.

Nem szeretnél lentebb adni a tökéletes megjelenésből, ugyanakkor az értékes idődet sem szeretnéd a hajad igazgatására pazarolni. 

Egy divatos bubi vagy pixie fazon jó választás lehet, néhány játékos melírcsíkkal pedig még jobban feldobhatod a frizurát.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!