Melyik frizura áll neked jól? A csillagjegyed elárulja

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik frizura áll neked jól? A csillagjegyed elárulja

Egy jó frizura önbizalmat ad, és kiemeli a természetes szépséged, valamint a személyiségedet is. Megtalálni azonban nem egyszerű, és a legtöbben mindenféle segítséget igénybe veszünk hozzá az internetes keresőktől a magazinok fényképein át a baráti és szakmai tanácsokig. Mostani cikkünkből azt tudhatod meg, milyen frizura illik hozzád leginkább a horoszkópod szerint – persze, emellett fontos, hogy az új hajad mindenképpen illeszkedjen az arcformádhoz is, ezért tippjeink átolvasása után kérd ki a fodrászod véleményét is, mielőtt ollót ragadsz!

A Nyilasok imádják a mókát és mindig benne vannak a kalandban, ezért olyan frizurát érdemes vágatnod, ami bírja a strapát. Fontos, hogy a fazon illeszkedjen a hajad természetes textúrájához, így nem kell harcolnod ellene.

A kócos, aszimmetrikus, vagány hatású frizurák jó döntésnek bizonyulnak, mert akkor sem kell aggódnod, ha nem tudod megfésülni őket, vagy a szél összekuszálja a tincseket.

A Skorpiók szenvedélyéhez remekül társulnak a drámai, vagány frizurák, így az egészen rövid, mégis nőies fazonok éppen olyan jól mutatnak, mint például a most divatos hosszú, de féloldalt felnyírt frizura. 

Ha a fazon merészebb, érdemes egy visszafogottabb színnel párosítani, de ha a frizurád nem túl merész, nyugodtan kísérletezz színes melírral, vagy akár rikító árnyalatokkal, tűzvörössel, skandináv szőkével.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!