Milyen főnök és beosztott vagy? A csillagjegyed elárulja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyen főnök és beosztott vagy? A csillagjegyed elárulja

Kép forrása: glamour.com

Mentalitásunk nagyban függ személyiségünktől. De mitől függ a személyiségünk? Minden körülmény, közvetlen tényező formálja és alakítja, így az is befolyásolja, mikor születtünk. Az aszcendensen, bolygók állásán felül ilyen a horoszkóp is. Lássuk, születési hónapod és napod alapján te milyen főnök és beosztott vagy!

Vízöntő Kép forrása: ashleyneese.com

Főnökként és beosztottként is a rugalmasságot, önálló munkavégzést helyezi előtérbe. Alkalmazottaitól elvárja, hogy talpraesettek legyenek, a nélkül végezzék el feladataikat, hogy azokat egynél többször el kellene magyarázni.

Nem szereti a kötöttségeket, nem akar soha semmit mások szájába rágni, de azt is utálja, ha neki megmondják, mit csináljon. Mindenáron azt akarja elérni, hogy nélkülözhetetlennek tartsák. Amíg nem jut el idáig, kiválóan el is tudja játszani, hogy állhatatos munkássága nélkül csődbe menne a cég.

Így aztán valóban érvényesíteni tudja akaratát, fel tud használni mindent és mindenkit céljai elérése érdekében. Végül tehát tényleg fontos posztba kerül.

Ha valamilyen okból kifolyólag ez mégsem sikerülne, esetleg nem tudná újító ötleteit ráerőltetni környezetére, új munkahelyet keres.

 

Bika Kép forrása: thedesignfiles.net

A bikák általában jó főnöknek bizonyulnak, ugyanis emberközpontúan irányítanak. Ragaszkodnak az általuk lefektetett szabályokhoz, irányvonalakhoz, de ez egy jó főnöktől el is várható.

Ügyelnek rá, hogy beosztottjaik jól érezzék magukat a munkahelyükön, és megpróbálják megteremteni számukra az élhető körülményeket – irodán belük és kívül egyaránt.

Hibájuk leginkább földhöz ragadottságukból ered, nehezen változtatnak, újítanak, még nehezebben vállalkoznak valami ismeretlenre.

Beosztottként sem viselik túl jól, ha új feladatokat bíznak rá, a megszokott munkát azonban túlórában is bármikor szívesen végzik. Kiváló munkaerő, szorgalmas, ő az, akire mindig lehet számítani, teljesen mindegy, hogy hétvége van, vagy extrém sok feladatról van szó.