Milyen főnök és beosztott vagy? A csillagjegyedből megtudhatod

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyen főnök és beosztott vagy?  A csillagjegyedből megtudhatod

Kép forrása: glamour.com

Mentalitásunk nagyban függ személyiségünktől. De mitől függ a személyiségünk? Minden körülmény, közvetlen tényező formálja és alakítja, így az is befolyásolja, mikor születtünk. Az aszcendensen, bolygók állásán felül ilyen a horoszkóp is. Lássuk, születési hónapod és napod alapján te milyen főnök és beosztott vagy!

Ikrek Kép forrása: stylishwife.com

Az ikrek legnagyobb hibája főnökként szertelensége. Személyiségéből adódóan meglehetősen szétszórt, nem szívesen alkalmazkodik merev szabályokhoz, kötöttségekhez.

Ezzel szemben, ha egyedül, megközelítőleg kötöttségek nélkül dolgozhat, akkor kiválóan teljesít. Beosztottként is szereti a változatosságot, a pörgést, intenzivitást, ő az, aki inkább végigdúdolja, vagy fecsegi a teljes munkaidőt, semmint csöndben dolgozzon.

A monoton munkavégzést zsigerből elutasítja, és utálja, ha egy munkahely már nem tartogat számára kihívásokat. Ezt olyannyira komolyan veszi, hogy egy biztos és jól fizető helyet is képes otthagyni, ha valami másban nagyobb feladatot lát.

Szívesen van emberek között, örömmel foglalkozik velük, imádja a minél izgalmasabb, érdekesebb munkanapokat.

Kos Kép forrása: theglitterguide.com

A kosok a lehető legjobb főnöknek tartják magukat, ám a beosztottjaik már nem mindig vélekednek ugyanígy. Iszonyúan nagy a teherbírásuk, kitartásuk, és rengeteg energiával rendelkeznek.

Ez számukra nagyon előnyös, ám ebből adódik, hogy másoktól is erőn felüli teljesítményt várnak el – márpedig ezt nem minden alkalmazott díjazza, vagy fogadja el.

Főnökként másik hibája, hogy ráun, belefárad a nagyobb volumenű feladatokba, és ezek megvalósítását általában már átruházza másokra. Ez ugyancsak olyan dolog, ami nem mindenki számára szimpatikus.

Alkalmazottként is megpróbálja érvényesíteni magát, akaratát, hajlamos lehet olyanná válni, aki állandóan szembemegy a vezetőséggel. Azonban, ha önállóságát bevetheti, többnyire jó munkaerő válik belőle.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?