Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? Ezzel csavarod el a férfiak fejét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? Ezzel csavarod el a férfiak fejét

Kép forrása: mashiki/depositphotos.com

A földjegyű emberek elnevezése igen találó, ugyanis ők azok, akik kicsit eleve konzervatívak, „földhöz ragadtak”. Ez nem minden esetben hátrány sőt, gyakran éppen ebben rejlik vonzerejük. De vajon mivel csavarod még el a férfiak fejét, ha te is földjegyű vagy? És mit rontasz el jellemző módon a párkapcsolataidban? Ha bika, bak, vagy éppen szűz a horoszkópod, most mindezt megtudhatod!

Sokszor azért tűnsz igazán vonzónak a másik nem számára, mert nagyon realista, materialista nézeteket vallasz, és ez ritkaságszámba megy a nők esetében.

Kissé távolságtartó és konzervatív vagy, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és szeretnének a közeledbe férkőzni, hogy kiderítsék, mi is rejlik a külsőd mögött.

Nem adod be egykönnyen a derekadat, ez szintén olyasvalami, ami manapság messze nem gyakori, és mivel te mindent alaposan átgondolsz a döntések meghozatala előtt, lételemed, hogy a párkapcsolataid se extrém gyorsan haladjanak előre.

Bár gondosan megválogatod, ki kerülhet közel hozzád, akinek ez sikerül, sokszor örökre bebetonozza magát az életedbe.

Részben a konzervatív felfogásodból, részben pedig az alaptermészetedből fakad, hogy iszonyúan makacs vagy, és nem engedsz az elképzeléseidből.

Nem mondhatjuk, hogy kifejezetten kommunikatív lennél, ami szintén hátrányos lehet a párkapcsolatokat illetően.

Sokszor inkább bezárkózol, megtartod magadnak a gondolataidat ahelyett, hogy nyíltan elmondanád, mi a gondod és mi zavar.

Még egy sokak számára nyilvánvaló szakítás esetén is képes vagy arra, hogy meglepetést okozz, és úgy mondd ki a végszót, hogy a kedvesed semmit sem sejt a szándékodról.

Ennek az az oka, hogy mindent lejátszol fejben, előre eldöntöd, mit szeretnél, és csak a kész tényeket közlöd az emberekkel.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra