Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? A következő tipikus hibákat követed el a párkapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A földjegyű emberek elnevezése igen találó, ugyanis ők azok, akik kicsit eleve konzervatívak, „földhöz ragadtak”. Ez nem minden esetben hátrány sőt, gyakran éppen ebben rejlik vonzerejük. De vajon mivel csavarod még el a férfiak fejét, ha te is földjegyű vagy? És mit rontasz el jellemző módon a párkapcsolataidban? Ha bika, bak, vagy éppen szűz a horoszkópod, most mindezt megtudhatod!

Sokszor azért tűnsz igazán vonzónak a másik nem számára, mert nagyon realista, materialista nézeteket vallasz, és ez ritkaságszámba megy a nők esetében.

Kissé távolságtartó és konzervatív vagy, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és szeretnének a közeledbe férkőzni, hogy kiderítsék, mi is rejlik a külsőd mögött.

Nem adod be egykönnyen a derekadat, ez szintén olyasvalami, ami manapság messze nem gyakori, és mivel te mindent alaposan átgondolsz a döntések meghozatala előtt, lételemed, hogy a párkapcsolataid se extrém gyorsan haladjanak előre.

Bár gondosan megválogatod, ki kerülhet közel hozzád, akinek ez sikerül, sokszor örökre bebetonozza magát az életedbe.

Sokszor túlságosan realista vagy: Gyakran megesik, hogy úgy kell belőled kicsikarni az érzelmeket, vagy legalább azt, hogy kimutasd, mit érzel, elmondd, mit gondolsz az adott dologgal kapcsolatosan. Nálad jobban senki nem áll két lábbal a földön, ezért szinte kivétel nélkül, ésszel közelítesz a dolgokhoz, az érzelmek csak akkor jöhetnek, ha fejben már szabad utat engedtél nekik.

Ez vonzó, ám sokkal inkább a kapcsolatok indulásakor kamatozik, nem pedig hosszútávon.

Te a legtöbbször még a több éves párkapcsolatodban sem tudsz igazán felengedni, de legalábbis nem engeded szárnyalni az érzelmeidet.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy szinte mindenről konzervatívan gondolkodsz. Neked tökéletesen megfelelnek a régi hagyományok, a megszokások, ami egyszer bevált, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz, és nem akarsz engedni belőle – sokszor akkor sem, ha a párkapcsolatod múlik rajta.