Ez segítheti a fogyásodat a csillagjegyed szerint

Írta: ,

Megtalálni a megfelelő diétát nem egyszerű, hiszen ami az egyik embernek tökéletes siker, az a másiknak talán kudarc lehet. A csillagjegyed azonban olyan dolgokat is elárul a személyiségedről, amelyek segíthetnek megtalálni a helyes utat.

Kos

Ha a Kos csillagjegy alatt születtél, akkor imádsz új dolgokba fogni, impulzív természet vagy, aki gyakran feszegeti a saját maga határait.

Ezzel a személyiséggel nem csoda, ha hajlamos vagy különösebb tervezgetés nélkül, hirtelen fejest ugrani egy új diétába, és többször mondod, hogy „Menni fog” mint hogy „Én ezt nem tudom megcsinálni”.

Gyors eredményeket vársz, és csalódott lehetsz, ha ezek nem olyan hamar jönnek, mint szeretnéd. A te esetedben jó ötlet lehet, ha valakivel közösen kezdesz bele egy diétába, aki motiválhat arra, hogy minden nap a legjobbat hozd ki magadból.

Tipp: A szénhidrát helyett fókuszálj a fehérjére, mert az agyadnak erre van szüksége a működéshez.

Bika

A Bikák kitartóak és szívósak, de tagadhatatlan a tény, hogy egyszerűen imádnak enni, ezért egy önsanyargató diéta könnyen levertté, egyenesen megzuhanttá teheti őket.

A Bikák esetében ezért fontos, hogy minőségi és változatos étrendet kövessenek, és még a diéta idején is olyan fogásokat állítsanak össze maguknak, amik jól mutatnak a tényáron, és ami mellé szívesen ülnek le enni.

Emlékeztesd magadat arra, hogy az egészséges diéta is éppen annyi örömet hozhat, mint egy zsírban vagy cukorban gazdag, és bátran próbálj ki új ízeket.

Tipp: Kerüld a cukrot és a zsírt akkor is, amikor nem vagy diétán, mert a Bikák hajlamosak lehetnek a visszahízásra.