Jól figyelj, mert ezek a baljóslatú álmok nem sok jót ígérnek!

Balogh Orsi
Írta: ,

A tudomány kimondja, hogy az álmaink a tudatalatti félelmeink, vágyaink, illetve az álmodás egy feldolgozási folyamat. A napi eseményeket álmunkban emésztjük meg. Ám a spirituális beállítottságú, meg a babonás emberek úgy gondolják, hogy az álmaink lehetnek látomások, de legalábbis utalásokat kaphatunk belőlük a jövőre vonatkozóan. Ha téged is érdekel az álomfejtés, érdemes lehet odafigyelned a cikkben található baljóslatú álmokra.

Az álomfejtés nem tudomány, ugyanis nem nyert bizonyítást, hogy bizonyos álmok tényleg halált, szerencsétlenséget jósolnak, éppen ezért célszerű laikusan hozzáállni! Akár hiszel a tudományos megközelítésben, akár nem, ajánlatos fontolóra venned, hogy az álmaid nem pusztán isteni sugallatok.

Nagyon is felszínre törhet belőled éjszaka alvás közben mindaz, amitől félsz vagy legalábbis foglalkoztat.

Vagyis mikor arról olvasol, hogy bizonyos szimbólumok vagy történések az álmodban nem sok jót jelentenek, ne ess kétségbe! Ám ettől még bölcs dolog lehet odafigyelni ezekre a baljóslatú álmokra, amelyek a hiedelmek szerint nem sok jót jelentenek:

Kereszt

A kereszt önmagában nézve szerencsét jelent. Viszont változik a helyzet akkor, ha ezüstkeresztet látsz, mert az temetést jövendölhet. Ha pedig keresztet vetsz, az egy közelgő, nagy szerencsétlenségre utalhat. Amennyiben valakinek a mellkasán vagy a homlokán látod, az nagy megpróbáltatást jelenthet rád nézve vagy illetőre. De keresztet viselő papot sem szerencsés látni, mert betegséget hozhat. 

Fogak

A Krúdy-féle álmoskönyv értelmezésében, ha kiesik egy fogad, az halálesetet jelez. Ám ha az összes fogad kiesik, az arról tanúskodik, hogy gonoszság van jelen az életedben. Betegségben küzdők esetén jelenthet további betegeskedést. Amennyiben a nyelveddel piszkálod ki, akkor egy bizonyos történés negatív kimenetelű lesz.

Vér

A vér sem ígér túl sok jót az álmainkban. Amennyiben a lábad előtt folyik, az veszélyre utal. Ha viszont megiszod vagy alvadt vért látsz, az betegségre utal. A véres párna pedig az apa halálát jelenti. 

Piszkos víz

Álmodban piszkos vizet látni vagy abban állni, az betegséget jelez, illetve azt, hogy van egy személy a környezetünkben, aki ki akar babrálni velünk. Ezzel ellentétben a tiszta víz jó egészséget. De a zavaros víz látványa, illetve meleg víz fogyasztása is rosszat sejtet. 

Fekete fátyol

Egy fátyol alapvetően az öröm jelképe lenne. Kivéve a fekete, mert az egyértelműen a halált jelzi. Az elmúlás és a gyász jelképe. 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!