Innen tudhatod, hogy a férfi totálisan beléd esett – A csillagjegye alapján

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Természetesen egyéni tényezők is befolyásolják azt, mennyire látható egy férfin, hogy fülig szerelmes. Azonban sokat súghat a jelek felismerésében már az is, ha tisztában vagy azzal, mi a csillagjegye – a zodiákus ugyanis segíthet megfejteni, mi áll a furcsa viselkedés hátterében.

A Szűz férfiak nagyon racionálisak és kiválóan átlátják az élethelyzeteket, miközben nem túl érzelmesek – rajtuk tényleg nem könnyű kiigazodni.

Pontosan azért, mert érzelmileg nem feltétlenül brillíroznak, sokszor átlagon felüli intelligenciájukkal, komolyságukkal és észjárásukkal próbálnak hódítani.

Nagyon maximalisták, ami a dicsekedést nem feltétlenül engedi meg nekik, általában még a tökéletes teljesítmény után is a hibákat elemzik magukban.

Ha véletlenül érzelmes dolgokra terelődik a szó és úgy látod, hogy egy szűz férfi megnyílt feléd, akkor borítékolhatod a sikeredet.

A Rák férfiak nagyon érzelmesek, romantikusak, ők azok, akik először puhatolóznak, de már az első randira is virágcsokorral érkeznek, hogy teljesen egyértelmű legyen: komolyak a szándékaik.

Többnyire nyíltak és őszinték, nem rejtik véka alá, mit éreznek.

Figyelmesek és udvariasak, ezért – bár egyértelműsítik a helyzetet – türelmesen kivárják a megfelelő alkalmakat a közeledésre.

Addig is megpróbálnak a közeledben maradni, és elhalmozni bókokkal, miközben várják a visszacsatolást, ami az ő önbizalmukat is meghozza.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!