Ez a férfi ideálod: a születésnapod elárulja

Kovács Andrea
Írta: ,
Ez a férfi ideálod: a születésnapod elárulja

Szőke vagy barna? Sportos vagy mackós? Mindannyian mást találunk vonzónak egy férfiban, de a hagyomány szerint születésünk napja árulkodik arról, hogy milyen belső tulajdonság az, aminek nem tudunk nemet mondani. Téged mivel lehet levenni a lábadról?

Péntek

Imádsz nevetni, és kevés dolog vesz le jobban a lábadról, mintha egy férfi megnevettet. Általában azokat a pasikat szereted, akik a társaság lelkei, akiknek mindenre van egy csattanós poénjuk, de nem feltétlenül kell szíved választottjának ilyen harsánynak lennie.

Elég, ha csendesen, csak a te füledbe sugdossa megmosolyogtató megjegyzéseit – amíg képes megnevettetni, addig nyert ügye van nálad.

Csütörtök

Fontos számodra a család, ezért egy férfiben is a gondoskodást, a törődést keresed. Még ha egyelőre nem is tervezel gyerekeket, akkor is elgyengülsz, ha egy pasiról el tudod képzelni, hogy jó apa lenne.

Bár megállsz a magad lábán is, mégis jól esik, ha valaki rólad is gondoskodik, ha azt érzed, hogy megbízhatsz benne annyira, hogy néha napján megengedd magadnak az elgyengülés luxusát, és rábízd, hogy megoldja valamilyen apró-cseprő problémádat.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)