Milyen típusú feleség lakik benned? Csillagjegyed elárulja

Balatoni Dóra
Írta: ,
Milyen típusú feleség lakik benned? Csillagjegyed elárulja

Kép forrása: Sierraalter/pinterest

Mindjárt itt az esküvőd vagy még csak álmodozol arról, hogy valaki megkérje a kezedet? Bárhogyan is van, bizonyára minden lány szokott azon gondolkodni, hogyan telnek majd a napjai, ha férjhez megy. Elkényezteted majd a párodat? És vajon te vagy ő fogja kezelni a pénzügyeket? Csillagjegyed elárulja, milyen feleség leszel!

Ha Bika a csillagjegyed, akkor igazán odaadó, támogató feleség leszel, aki ha egyszer elkötelezi magát valaki mellett, akkor egy szemernyi kétsége sem lehet senkinek afelől, hogy kitartasz választottad mellett.

Igaz ez a barátaidra és leendő férjedre is. Stabil otthont teremtesz kettőtöknek, szeretet és tisztelet fog körbevenni benneteket.

Igazi álompárnak és példaképnek fognak benneteket tartani. Mindenki olyan erős érzelmekre vágyik, mint ami közöttetek lesz.

Bak – A klasszikus feleség Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Ha Bak a csillagjegyed, akkor igazán szerencsés az, aki téged feleségül vehet, hiszen az a típusú partner leszel, aki megtestesíti a tökéletes feleség ideálját.

Külső szemlélőként tökéletes pár lesztek és ez nem csak a látszat, valóban jól fog működni a kapcsolatotok.

Jól tudjátok, mi az, ami csakis kettőtökre tartozik, privát dolgaitok nem is osztjátok meg a nagyvilággal.

Konzervatív elveket vallasz, jól tudod, hogy sokkal bensőségesebb lehet a kapcsolatotok, ha nem tárulkoztok ki másoknak.