Februárban születtél? Ezt árulja el rólad a számmisztika

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a februárnak?

A február a második hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a februárt illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a kettes.

Nehéz gyerekkor, érzelmi labilitás

A kettes szám mindig együtt jár az érzelmekkel, és mivel a születési szám alapvetően azt határozza meg, milyen körülmények közé születsz, a február kissé problémás családi háttérre enged következtetni. Gyakori, hogy akik februárban születtek, egész gyerekkorukban érzelmi labilitással, bizonytalansággal küzdöttek, és ebből adódóan önbizalomhiánnyal élnek. A magabiztosság, az önhittség alapjainak kiépítése minden esetben otthon kezdődik, ezért, ha a családban probléma adódik, az a későbbiek során is komoly gondokat generálhat.

Nagyon gyakori, hogy a februári születésű emberek állandóan harcban vannak önmagukkal és a környezetükkel is, pontosan azért, mert nem tudják magukat feltétel nélkül tisztelni és szeretni – így aztán nem is hiszik el, hogy valós lehet, ha valaki mégis teljes szeretettel közeledik feléjük.

Februári születési dátummal neked is sűrűn lehet bűntudatod, gyakran ok nélkül. Több és nagyobb terhet cipelsz a vállaidon, mint az bárkinek tűrhető lenne, de ha éppen nem sajnálod magadat, akkor úgy érzed, hogy mások úgysem foglalkoznának a te gondjaiddal – ezért inkább elfojtod őket.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha februárban születtélKép forrása: Bilyk_I/Depositphotos.com

Problémás mintákat láttál

A kettes szám – szemben az egyessel – már anyai dominanciára enged következtetni. Ez együtt jár azzal, hogy a februári születésű emberek sokszor harcban állnak az anyjukkal, de gyakori, hogy az apjuknál sem jutnak menedékhez, ugyanis az anyai dominanciának oka van.

Általában az apa vagy visszavonul a gyereknevelést illetően, vagy annyira sokat van távol, hogy egyszerűen nem tud elég időt szánni a gyermekeire. Mindez felnőttkorban is hátrányos, hiszen a kettes születésszámmal rendelkező emberek általában nagyon nehezen jutnak egyről a kettőre a kapcsolataikban. Vagy kifejezetten későn érő típusúak lesznek, vagy nem igazán tudják magukat elhelyezni a párkapcsolaton belül.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv