Melyik fát ültetnéd el a kertedbe? A válaszod rólad és a jövődről is sokat elárul

Szirák Viki
Írta: ,
Melyik fát ültetnéd el a kertedbe? A válaszod rólad és a jövődről is sokat elárul

Kép forrása: brightside.me

A pszichológiai tesztek előnye, hogy mindössze pár perc alatt megtudhatsz magadról rengeteg izgalmas részletet. Sőt, néha a jövődről is! Nézd meg a fenti fákat, és válaszd ki azt, amelyiket szívesen nézegetnéd a kertedben. A válaszod elmondja, mi vár rád az elkövetkező hónapokban, és azt is, milyen személyiség vagy igazából.

Ha az első fát választottad Kép forrása: brightside.me

Amennyiben a tölgyfára esett a választásod, az azt jelenti, hogy nálad a pohár mindig félig tele van. Rendkívül optimista vagy, és az élet számodra nem más, mint egy izgalmas kaland, amiben sosem tudod, mi vár rád a következő sarkon.

A 2019-es év pedig igazán jelentős lesz számodra! Mivel mindig is nyitott voltál az újdonságokra, és nem félsz a változástól, idén biztosan sok váratlan eseményben lesz részed. És a legjobb, hogy míg korábban gyakran voltak kételyeid, addig most sokkal bátrabb leszel, és nem fognak érdekelni a következmények.

Ha a második fát választottad Kép forrása: brightside.me

Mindig is független voltál, ezért a párkapcsolataidban is szükséged van arra, hogy egy kicsit egyedül legyél, és a saját életedet éld. Ritkán vagy bizonytalan; szinte mindig tudod, mit szeretnél az élettől, és a céljaidtól senki sem tántoríthat el téged.

Idén pedig a művészi képességeid kerülnek előtérbe! 2019-ben azt fogod tapasztalni magadon, hogy sokkal jobban érdeklődsz a rajzolás, festés, DIY iránt, és amikor beleveted magad az alkotásba, rájössz, mi hiányzott eddig az életedből. Ami pedig a munkát illeti, 2019-ben biztos, hogy nem kell sokat várnod az elismerésre!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!