Ezt árulja el gyermekedről a csillagjegye – Így értheted meg jobban

Balatoni Dóra
Írta: ,

Gyermeked szeret a kortársaival lenni vagy inkább csendben egyedül játszadozik, olvas? Személyiségét a nevelésen túl a csillagjegye is meghatározza. Ha kíváncsi vagy, mi jellemzi a gyermekedet és hogyan érthetnéd meg jobban, mit miért csinál, olvasd el cikkünket!

Ha a Vízöntő jegyében született gyermeked, akkor igazán különleges és bölcs személyiséggel rendelkezik. Bár jól ismered, gyakran még neked is meglepetéseket okoz tréfáival, kommentárjaival.

Általában imádnivalóan viselkedik, mégis előfordul, hogy lefáraszt és kimerít. Ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha néha azt érzed, jó lenne egy kis nyugalom.

Légy vele türelmes, mindig hallgasd végig, logikusan és némi humorral magyarázd el neki az élet nagy dolgait. Soha ne becsüld alá a mesék hatását, a Vízöntő gyermekek imádják, ha mesélsz nekik és sokat tanulnak a történetekből.

Halak Kép forrása: tracimichele.com

Amennyiben a Halak csillagjegyében látta meg a napvilágot a kicsid, akkor már biztosan rájöttél, mennyire kedves a személyisége, mennyire kreatív és milyen könnyen szerez barátokat magának.

Igazán gazdag képzelőerővel és fantáziával vannak megáldva, érzékenyen reagálnak a legapróbb hangokra, képekre.

Hagyd, hadd hódoljon a szenvedélyeinek, lehet, hogy idővel kinövi majd, de ha szeretne valamit kipróbálni, engedd meg neki, ki tudja, lehet, hogy valóban tehetsége van hozzá.

Arra azonban ügyelj, hogy ne nagyon adj a kezükbe okostelefonokat és egyéb modern kütyüket, mert ez kiölheti kreativitásukat.