Ezért szeretnek beléd őrülten a pasik a születési hónapod szerint

Írta: ,

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiket ő maga talán észre sem vesz, de mások rögtön megszeretik őket. Például simán lehet, hogy neked szuper a humorérzéked, mindig őszinte vagy másokkal, vagy esetleg igazi optimista jellemed van, és semmi sem ronthatja el a kedved. Sokszor pedig épp ezek az apróságok azok, amiket valaki rögtön észrevesz benned, és meg is szereti őket. Most eláruljuk, a születési hónapod alapján miért lesznek beléd őrülten szerelmesek a férfiak.

1/12 Január

Ha ebben a hónapban születtél, biztos, hogy azért szeretnek beléd mások, mert őszintén odafigyelsz rájuk.

Persze a barátaid és a családod mindig nagyon fontosak számodra, de ami igazán különleges benned, az az, hogy a számodra ismeretlen emberekkel is ugyanannyira kedves vagy.

Mindig érezteted másokkal, hogy nincsenek egyedül, és reményt adsz nekik azzal, hogy pozitív szemlélettel tekintesz a jövőbe.

Vidám természeted van, ezért az emberek szeretnek a közeledben lenni.

2/12 Február

A februárban született emberek meg lettek áldva természetes szépséggel, és ezt rögtön észre is veszik rajtad a férfiak.

Már a külsőd miatt is nagyon oda vannak érted, de ha jobban megismernek, a belső szépségedért is legalább ennyire rajonganak.

Azonban sajnos nem ritka a te esetedben, hogy sokan ismeretlenül alábecsülnek téged a megjelenésed miatt, és túl naivnak vagy egoistának titulálnak be; de te mindig mindenkinek bebizonyítod, hogy tévednek.

3/12 Március

A férfiak azért imádnak téged annyira, mert bár makacs vagy, mégis teljes elhivatottsággal hiszel az elveidben, és ki is állsz mellettük.

Ez a különleges energia vonzza őket hozzád, és rögtön meglátják, hogy te képes vagy harcolni azért, ami fontos számodra.

Ezek után nem is kétség számukra, hogy a kapcsolataidat is nagyon komolyan veszed, és a szerelmed boldogságáért mindent meg is teszel.

4/12 Április

Kiemelkedő művészi képességeid vannak, mindenben meglátod a szépséget, és emiatt az egyedi látásmód miatt nagyon imádnak téged a pasik.

Csodálatos dolgokat tudsz alkotni a kreativitásodnak köszönhetően, amiben nagy szerepet játszik az is, hogy gyönyörű, kedves lelked van.

Aki közelebbről megismer téged, hamar rájön, hogy különlegessebb vagy, mint az emberek jelentős része.

5/12 Május

Te pontosan tudod, mennyire fontosak a részletek, és nagyon ügyes tehetséggel olvasol más emberekben.

Sokszor néhány percnyi beszélgetés is elég számodra ahhoz, hogy tudj a sorok között olvasni, és rögtön meg tudod állapítani, milyen hangulata van a partnerednek.

Az emberek emiatt hamar úgy érzik, hogy már ezer éve ismernek téged, így hamar meg is nyílnak előtted.

Ez nagyon különleges tulajdonság!

6/12 Június

Te vagy az a személy, akit rögtön észrevesznek az ajtón belépve, mivel a kisugárzásod szinte mágnesként vonzza az embereket hozzád.

Barátságos természeted miatt az emberek egy rövid beszélgetés után is sokkal vidámabbnak érzik magukat, hiszen te biztos, hogy sose kritizálnád vagy bántanád meg őket.

Csodálatos barát és motiváló személyiség vagy, ugyan ki ne esne veled szerelembe ezek után?

7/12 Július

Nem is kérdés, téged a humorérzéked miatt imádnak annyira a pasik.

Nagyon magabiztos típus vagy, szereted a szarkasztikus vicceket, és szinte már célodnak tekinted azt, hogy mindig megnevettess másokat.

Emiatt szívesen töltenek veled időt az emberek, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy még egy szimpla séta sem lehet unalmas a te társaságodban; és ezt a a pasik is nagyon imádják benned.

8/12 Augusztus

Ha ebben a hónapban születtél, biztos, hogy te mindent megteszel a szeretteidért.

Ez a lelkiismeretesség pedig a munkádban is megmutatkozik, hiszen mindig szeretnéd a lehető legjobb formádat mutatni, és törekszel a maximalizmusra is.

Noha a karrieredbe sok energiát fektetsz, ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolataiddal ne foglalkoznál ennyit.

Valójában ugyanis igyekszel mindent elkövetni azért, hogy a párod minél jobban érezze magát veled, aminek köszönhetően ő napról napra jobban szeret téged.

9/12 Szeptember

A férfiak azért lesznek beléd szerelmesek, mert képes vagy egészen más perspektívát mutatni nekik, mint amit eddig ismertek.

Szereted megmutatni az embereknek, hogy néha egészen más szemszögből kell tekinteni az életre, és nem csak a rosszat keresni mindenben.

Ez az egyedi látásmód nagyon különleges tulajdonság, és nem is gyakori dolog, így ha megismernek téged a pasik, nem is akarnak majd elengedni.

10/12 Október

Ha valaki, akkor te biztosan nem ítélkezel mások felett, és a végtelenségig megértő vagy az emberekkel.

A társaságodban rögtön nyugodtabbnak érzik magukat az emberek, és meg is nyílnak előtted, mert tudják, hogy sosem kritizálnád őket.

Ez a biztonságérzet pedig mágnesként vonzza hozzád a pasikat is, akik rögtön úgy érzik, hogy melletted nyugodtan megmutathatják a saját énjüket, megjátszás nélkül.

11/12 November

Te biztos, hogy sosem végzel félmunkát, és ha valamibe belekezdesz, akkor azt szívvel-lélekkel csinálod végig.

Nagyon vibráló és erőteljes személyiséged van, ráadásul imádod a spontán dolgokat is.

Ezért nem ritka, hogy egyik nap még a festészet érdekel, majd a következőn már inkább az utazás foglalkoztat, és foglalod is le a repjegyet.

A pasik pedig imádják azt, hogy melletted tényleg egy percet sem lehet unatkozni.

12/12 December

Egyszerre vagy nyugodt és pörgős személyiség, ami időnként nehezen egyeztethető össze, de te mégis ügyesen megtalálod az egyensúlyt.

Téged biztosan senki sem felejt el, hiszen mindig a társaság középpontjában vagy, és bármilyen helyen feltalálod magad.

Ugyanakkor hajlamos vagy arra, hogy egyik pillanatban még szórd a vicceket, a következőn pedig inkább csendben figyeld meg az embereket.

Egy ilyen sokszínű személyiséget nem csoda, hogy imádnak a pasik!