Ezek az állatövi jegyek nagyon féltik a szívüket - Ők csak egyszer lesznek szerelmesek igazán

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A zodiákusunk rengeteget elmond a személyiségünkről, azonban messze nem az egyetlen tényező az asztrológiában, ha a tulajdonságaink pontosabb meghatározásáról van szó. Ennek ellenére feltétlenül foglalkoznod kell vele, ha szeretnéd közelebbről megismerni önmagadat. Vajon te is azok közé tartozol, akik villámgyorsan szerelembe esnek? Vagy ennek éppen az ellenkezője igaz rád? Ha az alábbi állatövi jegyek közé tartozol, akkor neked egyáltalán nem könnyű elcsavarni a fejedet, és csak egyszer leszel igazán szerelmes az életedben.

A Skorpiók messze földön híresek kitartásukról és bosszúvágyukról, azonban nem csak ezért számítanak igazi hősszerelmesnek.

Ők valóban egy életre választanak párt, és egészen addig hűségesek, odaadóak is maradnak, amíg érzik a megbecsülést és a nyíltságot.

Nagyon szenvedélyesek, ők tényleg szívüket-lelküket beleteszik a kapcsolataikba, ám ez a kitárulkozás nem egyszerű feladat – pontosan ezért nem is kerítenek túl gyakran alkalmat rá.

A Skorpiók szerelméért meg kell dolgozni, de megéri!

A Mérlegek az összhangra, harmóniára törekszenek egész életükben, és ebbe bizony nem fér bele a túlságosan pörgős szerelmi élet.

Nem kedvelik azt a nyüzsgést, ami a szingli élettel jár, és bár szeretnek ismerkedni, a szerelmet illetően inkább az elköteleződésre esküsznek.

Ez nem azt jelenti, hogy egész életükben egyetlen egy partnerük van csak, de amikor meglelik a vágyott harmóniát valaki mellett, akkor véglegesen lecövekelnek, és mindent megtesznek azért, hogy az összhang örökké megmaradjon.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba