Ezek az állatövi jegyek villámgyorsan szerelembe esnek - Ők könnyedén belezúgnak bárkibe

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A zodiákusunk rengeteget elmond a személyiségünkről, azonban messze nem az egyetlen tényező az asztrológiában, ha a tulajdonságaink pontosabb meghatározásáról van szó. Ennek ellenére feltétlenül foglalkoznod kell vele, ha szeretnéd közelebbről megismerni önmagadat. Vajon te is azok közé tartozol, akik villámgyorsan szerelembe esnek? Ha az alábbi állatövi jegyek közé tartozol, akkor neked igazán könnyű elcsavarni a fejedet!

A Halak számára nagyon fontos az érzelmi világ, sokszor annyira elvarázsoltnak tűnnek, mintha az egész életük csak ábrándozásokkal, álmokkal lenne teli.

Ezek után nem túl meglepő, hogy gyorsan és könnyen belezúgnak azokba, akik kicsit is közelebb kerülnek hozzájuk, vagy felkeltik az érdeklődésüket.

Nem félnek attól, hogy kimutassák az érzelmeiket, vagy éppen beszéljenek róluk, és imádják romantikával fűszerezni a mindennapokat.

Azonban az a rózsaszín felhő, amitől teljesen odáig lesznek, nem tartható fenn sokáig – ezért is van az, hogy a Halak nem tudnak igazán hosszútávon megmaradni egy kapcsolatban.

A Rákok számára alapvető és nagyon fontos tényező a család: romantikusak, érzékenyek, törődőek, valóban aranyból van a szívük. Még a Rák jegyű férfiaknak is van egy anyáskodó oldaluk, ezért csodás apák lesznek belőlük.

Mindig 100%-ot tesznek bele a kapcsolatukba és nagyon hosszan képesek fenntartani a lángolást – ám nem örökké.

Mivel ennyire érzelmi alapon működnek, idővel hiányérzetük támad és nyitottabbá válnak a kívülről érkező ingerekre.

Ez persze nem hetek munkája, sokszor évek telnek el addig, amíg a Rákok felismerik, hogy már nem annyira szerelmesek, és valaki másra vágynak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba