Ezek a legjobb ajándékötletek horoszkóp szerint

Írta: ,

A legjobb ajándékot egész biztosan akkor tudod megvenni a szeretteidnek, ha jól ismered őket. De időnként mindenki kifogy az ötletekből, és jól jöhet egy kis plusz segítség. Ekkor előkerülhetnek a horoszkópok, amik tovább inspirálhatnak a válogatás, tervezgetés során.

1/12 Bak

Kevés olyan kitartó és munkamániás jegy akad, mint amilyen a bak. Ennek megfelelően minden ajándék jól jön számára, ami a munkavégzéséhez szükséges.

Fontos, hogy valóban hasznos tárgyakat vegyél neki, mert pl. a vicces irodai kiegészítők is megmosolyogtatják, de nem igazán fogja őket használni, vagy elővenni.

Szentimentális ajándékkal csak akkor rukkolj elő, ha nagyon közel állsz a bakhoz, a legjobb barátnőd, vagy a családtagod, ellenkező esetben ez az ajándék sem kerül méltó helyre – a bakok ritkán mutatják, vállalják fel érzelmeiket.

Minőségi és általában drága holmikat vesznek maguknak, ruhadarab vásárlására csak akkor add a fejed, ha nagyon jól ismered. Akkor viszont egy egyszerű, letisztult pulcsi, vagy bőröv jó választás lehet.

Vízöntő Kép forrása: irenpo.ru

2/12 Vízöntő

A vízöntők nagyon szélsőségesek tudnak lenni, ezért nem könnyű egységes ajándékötletet adni esetükben. Az biztos, hogy ami különc, kirívó és egyedi, tetszeni fog nekik – értéktől függetlenül.

Szeretik az újrahasznosított dolgokat, de megőrülnek a modern technika legújabb vívmányaiért is. Ha anyagilag megengedheted, bátran vegyél neki valamilyen kütyüt (akár szépségápolási gépet, akár számítógépes kiegészítőket).

Örömmel fogadják az evilági dolgokat, hiszen a mának élnek: díjazzák a humoros ajándékokat, a finom, de különleges italokat, ételeket.

Ezzel kicsit szembemegy, hogy az ezotéria iránt is érdeklődnek, tehát akár egy tarot kártyával, akár egy különleges, amulettből készült karkötővel is lenyűgözheted.

Halak Kép forrása: chuvakhin.com

3/12 Halak

Spirituális, művészi, kreatív és érzelmes lényeg a halak, úgyhogy nem túl nehéz nekik vásárolni.

Éppúgy közel kerülhetsz a szívükhöz egy személyes fotómontázzsal, mint egy csomag kézműveskedésre szolgáló fonallal, vagy éppen festővászonnal.

Nem csak űzik a művészeteket, érdeklődnek is a témában, ezért ezzel kapcsolatosan bármilyen meglepetés ideális választás lehet. Akár színházbelépő, akár egy új könyv, bérlet a helyi kiállításokra: mind-mind tökéletes meglepetés a számukra.

Kevés halak jegyű akad, aki ne szeretné a vizet, ezért a különböző fürdőbelépők, otthoni wellnesshez passzoló szépségápolási termékek is optimális lehetőségeket kínálnak esetükben.

 

4/12 Kos

Mivel a kosok makacsak, büszkék és mindenről határozott véleményük van, elég nehéz nekik igazán testhezálló ajándékot venni. Általában mindent megszereznek maguknak, amit szeretnének, hiszen végtelenül kitartóak céljaik elérése során.

Ha esetleg tisztában vagy a kos egy kitűzött céljával, érdemes olyan ajándékot venned neki, ami segíti az előrehaladását. Pl. ha szeretne életmódot váltani, akkor bármilyen otthoni sportszer, szakkönyv, vagy akár konyhai eszköz jól jöhet.

Mivel aktív jegyről beszélünk, minden olyan ajándék ideális lehet számára, amiben eseménydús programokon vehet részt. Emellett szereti a testhezálló meglepetéseket, külön értékeli, ha pl. a kedvenc színét választod, amikor egy pihe-puha sálat veszel neki.

 

Bika Kép forrása: ae.com

5/12 Bika

A bikák nyugalmat árasztanak, romantikusak és kissé konzervatívak. Ha a szerelmed bika, nem lőhetsz mellé semmilyen szentimentális meglepetéssel feltéve, hogy az nem tucat gyártmány, hanem személyre szóló és egyedi.

Ez nagyon fontos a bikák esetében, ők ugyanis sokkal inkább a minőségre, semmint a mennyiségre helyezik a hangsúlyt. Nem csak a tárgyakra igaz ez, hanem az ételekre, italokra is.

Szeretik a hasukat, ezért jó ötlet nekik valamilyen gasztronómiai meglepetést ajándékozni, a különleges italokat, édességeket is díjazzák.

Próbálj nosztalgikus hangulatú ajándékkal előrukkolni, hiszen a bikák konzervatív lénye abban is megnyilvánul, hogy szeretik az örök klasszikusokat.

Ikrek Kép forrása: fashiongonerogue.com

6/12 Ikrek

Az ikrek mozgékonyak, pörgősek és fiatalosak, ezért az ő fejükkel kell gondolkozni az ajándékvásárlás során.

Akkor is örülni fognak a kissé éretlennek, komolytalannak ható meglepetéseknek, ha már alaposan maguk mögött hagyták a gyermekkort, hiszen nem tudnak és nem is akarnak megöregedni.

Ezért szívesen veszik a felnőtteknek szóló játékokat főleg, ha veled együtt próbálhatják ki őket. Végtelenül kíváncsiak és érdeklődőek, ezért nincs olyan különlegesnek, egyedinek ható ajándék, amivel ne tudnád lenyűgözni.

Egy nehezen beszerezhető könyv, egy számára ritkaságnak számító programlehetőség (akár tesztvezetés, akár bérlet bosu kamagon ball edzésekre) garantáltan leveszi a lábairól.

 

7/12 Rák

A rákok igazán családcentrikusak, ezért minden ajándéknak örülnek, amivel tovább mélyíthetik szeretteikkel a kapcsolatukat.

Mivel szentimentális jegyről beszélünk, sosem foghatsz mellé esetükben a családi fotókból készült naptárakkal, bögrékkel, poszterekkel.

Az ősrégi, feljavított videók, fotómontázsok garantáltan könnyeket csalnak a szemükbe. A romantika alapelemük, ezért bármilyen szívhez szóló program is ideális választás számukra.

Bár nem igazán anyagiasak, szeretik a finom, letisztult, kissé romantikusnak ható dolgokat. Így nőknek pl. a gyöngyös kiegészítők, férfiaknak a minőségi, de egyszerű ingek kiváló meglepetésnek bizonyulnak.

Oroszlán Kép forrása: reddressboutique.com

8/12 Oroszlán

Az oroszlánok büszkék, és sokat adnak a látszatra. Emellett kedvelik a luxust és a pompát, szóval könnyű lenyűgözni őket valamilyen különlegességgel.

Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolnod, akár egy egzotikus országból származó fűszer, olaj, vagy krém is leveheti a lábáról. Imádja a csillogást, a finom, puha anyagokat, ezért egy minőségi pléd, sál is nyerő választás lehet.

Szívesen utaznak, művelődnek, ezért a kulturális, vagy éppen a pihenésre irányuló kuponokkal is érdemes próbálkoznod. Bármennyire a külvilágnak élnek, az oroszlánok különösen értékelik a személyes meglepetéseket.

Még a legdrágább ajándék is értéktelen lesz számukra, ha nem látják meg önmagukat benne – így a legolcsóbb is befutó lehet, ha magukra ismernek.

Szűz Kép forrása: bloglovin.com

9/12 Szűz

Mindig racionálisak, logikusan gondolkoznak és a praktikus dolgokat kedvelik – ennek fejében érdemes a szűz jegyűeknek ajándékot venni.

Minden bizonnyal eladják, vagy a szekrényük mélyére süllyesztik azokat a holmikat, amiket nem éreznek igazán testhezállónak és használhatónak.

Ezzel szemben örömmel pörgetik a vadonatúj határidőnaplójukat, és szívesen használják a frissen kapott takarítógépüket.

Szeretik a higiénikus, tiszta dolgokat, nem csak az otthonukban, hanem úgy általában is. Ezért pl. vegán, bio kozmetikumokkal nyugodtan meglepheted őket.

Imádják még praktikusabbá tenni mindennapjaikat, ha találsz témába vágó könyvet, irodai kiegészítőt, vagy akár otthoni kisgépet, ne habozz megvásárolni.

Mérleg Kép forrása: hauteofftherack.com

10/12 Mérleg

A mérlegek mindenben az arany középútra törekszenek, emellett romantikus alkatok. Ebből adódik, hogy számukra egy harmóniát árasztó, esztétikus meglepetéssel érdemes előrukkolnod.

Ilyen lehet akár egy jól eltalált parfüm, de egy ízléses fali kép is. Az ajándék maga fontos a mérlegek számára, de sokat jelent a csomagolás is, szeretik, ha ebben ugyancsak megvan az egyensúly.

Apróságnak tűnhet, de nekik számít, ezért érdemes erre is hangsúlyt fektetned. Kedvelik az elegáns, kifinomult dolgokat, így jó ötlet egy mérlegnek pl. kristálypohár szettet, letisztult vázát venni, vagy bármilyen olyan tárgyat, amivel tovább díszítheti ízléses otthonát.

Magán szintén kedveli a finom holmikat, a jó minőségű műszőrmét, a csipkét, a gyöngyös ékszereket.

 

11/12 Skorpió

Nehéz esetek tudnak lenni a skorpiók, de nekik is van egy érzelmes, törődő oldaluk.

Ha a szerelmednek vásárolsz, bátran vedd erotikusra a figurát, ugyanis a skorpiók nagyon szenvedélyesek és imádnak mindent, amivel feltüzelhetitek a házasságotokat.

Mivel vezető személyiségek, szeretnek mindenben naprakészek lenni: a legfrissebb bestsellerekkel, legújabb zenei válogatásokkal nem foghatsz náluk mellé.

Azonban nagyon fontos, hogy pontosan az ízlésüknek megfelelően válogass, mert érzékenyen érintheti őket, ha nem ügyelsz a személyiségükre a vásárlás során.

Ha valami egyedit, különlegeset, merészet választasz, amivel esetleg kreatív énjüket is megélhetik, akkor biztosan nyert ügyed van a skorpiónál.

Nyilas Kép forrása: vk.com

12/12 Nyilas

A nyilasok mindig optimisták, lelkesek és tettre készek, ennek megfelelően nem túl nehéz nekik vásárolni: mindennek tudnak örülni, mindenben meglátják a szépet és a jót.

Azért, hogy kicsit szűkítsük a kört: érdeklődnek az ezotéria, a régmúlt civilizációi iránt. Jó választás számukra bármilyen témába illő könyv, de egy amulettel, mandalával, vagy egy ezoterikus tanfolyammal is ámulatba ejtheted őket.

A nyilasoknak jó ötlet ékszert, szép kiegészítőt vásárolni, de fontos, hogy szeretik a letisztult darabokat, ritkán viselnek hivalkodó színeket, méretes ékszereket.

Ugyan nem kizárt, hogy ilyet is választanak maguknak, szerencsésebb, ha ezeket ők veszik meg. Te próbálkozz az apróbb, klasszikusabb darabokkal, ezekkel biztosan nem foghatsz mellé.