Ez vár rád idén tavasszal a szerelemben – Csillagjegyed elárulja!

Schuster Borka
Írta: ,
Ez vár rád idén tavasszal a szerelemben – Csillagjegyed elárulja!

Itt a tavasz, csivitelnek a madarak, lekerülnek a nehéz kabátok, tombolnak a hormonok. De vajon Ámor rád veti a tekintetét ebben a szezonban, vagy csak sóvárogva figyelheted a szerelmespárokat? Forró flört vagy igazi szerelem, csalódás vagy kellemes meglepetés? Csillagjegyed elárulja, mi vár rád a szerelemben idén tavasszal!

Kos

Járj nyitott szemmel, mert a munkáddal kapcsolatban találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönös vonzalom alakul ki.
Tudjátok, hogy a tűzzel játszotok, hiszen egyikőtök sem akarja összekeverni a munkát és a magánéletet, de az érzelmek olyan perzselőek, hogy nem tudtok majd ellenállni a csábításnak. Egy biztos, a tavasz sok izgalmat tartogat számodra.

Bika

Ott talál rád a szerelem, ahol nem is várnád, és amikor úgy döntesz, hogy egy időre most félre teszed a romantikát, és az életed más területeire koncentrálsz, Ámor nyila a szíved kellős közepébe talál.
Bár az érzelmeid erősek és tiszták, jobb nem elkapkodni semmit, ha a másik sem sürgeti a dolgot, akkor talán érdemesebb most valóban a karrieredre koncentrálni, és a tavasz végén megtenni a nagy lépést, különben gyorsan összetörik a varázs.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!