Ez az 5 dolog csak a spirituálisan összetartozó párokra igaz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Hívhatjuk igaz szerelemnek, spirituális kapcsolódásnak, ikerlélek-kapcsolatnak, vagy bármi másnak, az biztos, hogy az ember egyszerűen érzi, tudja, amikor megtalálja a másik felét. Nem azért, mert azonnal felcsap a mindent elborító rózsaszín köd, vagy, mert gyorsan fellángol a vágy – ezek olyan észrevétlenül jelentkeznek, mintha teljesen természetes lenne, hogy valaki ennyire elveszi az eszünket. A jól működő párkapcsolat tehát eleve adott, ha spirituális kapcsolódásról beszélünk. De honnan tudhatod, hogy a szerelmeddel ily módon is összetartoztok?

Ennek eleve nem is érzitek szükségességét, mert annyira hasonlítotok, hogy alig akad olyan téma, amiben nem értetek 100%-osan egyet.

Ha ilyesmi mégis előfordul, akkor gond nélkül bele tudjátok képzelni egymás helyébe magatokat, és minden megerőltetés nélkül tökéletesen átlátjátok, miért vélekedik eltérően a másik.

Nem akarjátok ráerőltetni a másikra a saját akaratotokat, mert rátok tényleg igaz, hogy úgy szeretitek egymást, ahogy vagytok.

Ez annak a jele, hogy az egótokat háttérbe tudtátok szorítani a párkapcsolatotok, a lelki összefonódásotok érdekében.

Az már óriási plusz pont a kiteljesedéseteket tekintve, hogy nem akarjátok megváltoztatni a másikat, de a spirituális összefonódás jele az is, ha szinte azonos az életszemléletetek.

De mit is jelent az azonos felfogás?

Súrlódásmentesen egyetértetek minden fontos kérdésben: mire költsétek el a közösen megkeresett pénzeteket, milyen alapelvek mentén neveljétek a gyermekeiteket, hogyan válasszatok munkát, stb.

És miért fontos mindez?

Mert probléma és vita nélküli párkapcsolatot biztosít számotokra, így a fejlődésre, a tanulásra, a teljes egymásra hangolódásra tudtok koncentrálni, nem veszik el a felesleges veszekedések az energiáitokat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!