Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved a „testi érintés”

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az öt szeretetnyelv fogalmát Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő és házassági tanácsadó alkotta meg a kilencvenes évek elején. Elmélete szerint mindannyiunknak van egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelve is, amik mélyebben hatnak ránk a többinél. De Gary szerint nem csak az a lényeges, hogy ismerjük saját szeretetnyelvünket, hanem az is, hogy tisztában legyünk a partnerünk igényeivel – csak így tudjuk őt igazán boldoggá tenni. Ennek kiderítése szerencsére nem nehéz: azt kell figyelned, a szerelmed hogyan fejezi ki mások irányába a szeretetét. Úgy gondolod, a te szeretetnyelved a „testi érintés”? Akkor lássuk, kik lennének a legideálisabb partnerek számodra zodiákusuk alapján!

Az Oroszlánok szeretnek büszkék lenni a partnerükre és imádják, ha ez a büszkeség viszonzásra is talál. Nos, nem csak örömmel áradoznak a szerelmükről, minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kifejezzék a szeretetüket.

Nem tartoznak kifejezetten a szégyellős jegyek közé – éppen ellenkezőleg – így aztán nem félnek attól, hogy érintéssel mutassák ki odaadásukat.

Akár édes kettesben való összebújásról, akár barátok előtti ölelgetésről van szó, az Oroszlánok örömmel tesznek eleget az érintés iránti vágyaidnak.

 

A Skorpiók méltán híresek erotikus hozzáállásukról, erős szexuális kisugárzásukról – gond nélkül levesznek a lábáról bárkit és nem esik nehezükre az sem, hogy érintésekkel adják szeretteik tudomására érzéseiket.

Különösen gondoskodóak tudnak lenni akkor, amikor szerelembe esnek, és ilyenkor úgy érzik, sosem lehet elég a testi kontaktusból.

Ugyan ez esetükben sokszor bír „hátsó szándékkal”, tehát gyakran szexuális közeledés van az érintés mögött, azért nagyon szeretik öleléssel, összebújással kifejezni törődésüket.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!