Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved a „szívességek”

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az öt szeretetnyelv fogalmát Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő és házassági tanácsadó alkotta meg a kilencvenes évek elején. Elmélete szerint mindannyiunknak van egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelve is, amik mélyebben hatnak ránk a többinél. De Gary szerint nem csak az a lényeges, hogy ismerjük saját szeretetnyelvünket, hanem az is, hogy tisztában legyünk a partnerünk igényeivel – csak így tudjuk őt igazán boldoggá tenni. Ennek kiderítése szerencsére nem nehéz: azt kell figyelned, a szerelmed hogyan fejezi ki mások irányába a szeretetét. Úgy gondolod, a te szeretetnyelved a „szívességek”? Akkor lássuk, kik lennének a legideálisabb partnerek számodra zodiákusuk alapján!

A Nyilasok állandóan jönnek-mennek a világban, nagyon sok embert ismernek. Részben talán ezért is van az, hogy mindig tudnak ajánlani valakit, ha hozzájuk fordulsz segítségért.

De nem csak úgy működnek, mint összekötő ember, ők is nagy örömmel tesznek szívességet másoknak, különösen a szeretteiknek.

A sok kis apró szívesség éppúgy jellemző rájuk, mint a nagyobb volumenű támogatás, örömszerzés.

Nem félnek kifejezni a szeretetüket és valóban jól esik nekik, ha támogatólag léphetnek fel. Ez természetesen párkapcsolatban sincsen másként!

 

Akárcsak a Nyilasok, úgy az Ikrek is rengeteg ismerőssel rendelkeznek, és bár többségükkel ők sem jutnak el az igazén mély barátságig, ezt nem is feltétlenül igénylik.

A lényeges információkat mindig bezsebelik, és képbe kerülnek a legfontosabb dolgokkal kapcsolatosan, úgyhogy ha szükség van rájuk, akkor gond nélkül tudnak segíteni.

Párkapcsolaton belül is szeretik, ha szívességet tehetnek a szerelmüknek és nem restek ügyelni az apró figyelmességekre sem.

Jól esik nekik, ha megkönnyíthetik szeretteik életét, márpedig, ha neked a szívességek a szeretetnyelved, éppen erre van szükséged.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba