Nagy éves horoszkóp 2018-ra – Olvasd el, mi vár rád idén!

Írta: ,

Ha az újévi pezsgőt már megittátok, a fogadalmakat megtettétek, és a konfettit is összesöpörted, akkor itt az ideje, hogy belevesd magadat az új esztendőbe! De vajon mi vár rád 2018-ban? Hogyan alakul a karriered, és mit tartogat ez az év a szívügyek terén? Nagy éves horoszkópunk megsúgja a válaszokat!

Kos

1/12 Kos

Sokan próbálnak majd visszatartani ebben az évben, és nem minden alakul gördülékenyen, de nem szabad hagynod, hogy ez elvegye a lelkesedésedet. Ha kitartasz, nem lesz elérhetetlen cél előtted.

Szerelem: Ez az év a bizalomról fog szólni, ahogyan neked bizalmat kell szavaznod valakinek, úgy el is kell nyerned valaki bizalmát. Érzékeny kérdés, de képes leszel megoldást találni.

Karrier: Szorosabb munkakapcsolatba kerülsz valakivel, és ez mindkettőtök számára gyümölcsöző lehet. Talán ez az év hozza meg számotokra a nagy áttörést.

Bika

2/12 Bika

Komoly elhatározásokkal kezded az új évet, és ezekhez érdemes tartanod is magadat. Ha hoztál magaddal egy jó szokást, akkor azt vidd tovább ebben az évben is, mert csak a javadra válhat mindez.

Szerelem: Ez az év az újrakezdésről, elengedésről és a szenvedély újbóli felfedezéséről szól majd. Nyisd meg a szívedet a nagy érzelmeknek.

Karrier: Sok kihívást tartogat ez az év szakmai téren, de ez egyúttal lehetőséget is jelent majd a tanulásra. Használj ki minden lehetőséget a fejlődésre.

Ikrek

3/12 Ikrek

Ez az év tartogat majd néhány csalódást is, de nem szabad hagynod, hogy ezek határozzák meg, hogyan állsz a dolgokhoz. Őrizd meg a lelkesedésedet, mert ez minden helyzetben előre vihet majd.

Szerelem: Ebben az évben újra feléledhetnek olyan érzelmek, amelyeket már kihűltnek hittél. Ne ijedj meg tőlük, inkább élvezd ki a velük járó örömöket.

Karrier: Ne hagyd, hogy a régi, rossz beidegződések vezessenek. Idén érdemes lesz nyitottnak maradnod, és új megoldásokra törekedned. 

Rák

4/12 Rák

Ha ez az év beindul, szinte nem is lesz megállás, egyik kihívás a másikat követi majd, és te mindegyikben megállod a helyedet. Bízz meg önmagadban, és ne mondj nemet a lehetőségekre.

Szerelem: Izgalmas lehetőségeket tartogat ez az év, és sok kis kalandot is jelent. Igazán komoly érzelmekre azonban majd az év második felében számíthatsz.

Karrier: Most minden azon múlik, hogy képes vagy-e túllépni a saját határaidat. Ha nem ijeszted meg magadat, bármire képes leszel.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

Sok olyan dolog van, ahol már közel kerültél a sikerhez, és csak egy kis lépés választ el a beteljesüléstől. Ebben az évben ezek a dolgok is tető alá kerülhetnek.

Szerelem: Minél jobban igyekszel megfelelni valakinek, annál nagyobb az esély arra, hogy önmagaddal elégedetlen leszel. Meg kell találnod a saját vágyaidat, hogy beteljesíthesd őket.

Karrier: Legyél óvatos, mert a könnyen jött siker könnyen el is illanhat. Lesz azonban olyan feladat, ami sok munkát igényel, de cserébe az eredménye is tartós lesz.

Szűz

6/12 Szűz

Keményen dolgoztál az elmúlt évben, és ez az esztendő most arról fog szólni, hogy ezeknek a munkáknak az eredményét bezsebeld. Élvezd ki a sikereket, hiszen megérdemled!

Szerelem: Idén végre a magánéletedre is jut időd, és ez kedvezően hat a hangulatodra is. Élvezd ki a bensőséges pillanatokat, és hagyd, hogy a szerelmed virágba boruljon.

Karrier: Nem érdemes olyanok miatt bosszankodni, akik nyilván valóan nem tudják, mit csinálnak. Te foglalkozz a magad dolgaival idén.

Mérleg

7/12 Mérleg

Ez az év arról szól, hogy megvalósítsd önmagadat, és visszanyerd az irányítást az életed több területe fölött. Lesznek, akik megpróbálnak megakadályozni ebben, de te minden alkalommal sikeresen visszavered a támadást.

Szerelem: Készen állsz arra, hogy új fejezetet nyiss, de az év első felében inkább még elrendezed a belső dolgaidat. Ez a szakasz is sok forró flörtöt tartogat majd azért.

Karrier: Lehet, hogy néhány dolog másképpen alakul majd, mint tervezted, de végül mindent sikeresen zársz, és több eredményt érsz el, mint amennyit reméltél volna.

Skorpió

8/12 Skorpió

Nem kis feladatot vállalsz el ebben az évben, de mivel őszintén hiszel a dologban, abban is biztos vagy, hogy jó döntést hoztál. Az eredmények és a visszajelzések végül téged igazolnak majd.

Szerelem: Elkap a lendület, és ebben az évben szinte minden területen sikert sikerre halmozol majd. A szerelmi életedben is megvalósulnak olyan dolgok, amikről a korábbi években csak álmodni mertél.

Karrier: Ne gondolkodj túl sokat, amikor egy új lehetőség kínálkozik, főleg, ha régóta vártál rá. Csapj le rá addig, amíg lehet!

Nyilas

9/12 Nyilas

Miközben az anyagi helyzeted rendeződik, több kisebb tervedet is megvalósítod. Lehet, hogy másoknak ezek csak apró sikerek lesznek, neked viszont bearanyozzák majd az évedet.

Szerelem: Itt az ideje, hogy egy kicsit magasabbra tedd a mércét, mert az idei évben sokan akarnak majd téged maguknak. Merj válogatni a jelentkezők között.

Karrier: Ne csak egy vasat tarts most a tűzbe, mert a kisebb sikerek több helyről is érkezhetnek, és ezek összeadódva hozzák majd meg a szerencsédet.

Bak

10/12 Bak

Vársz valamit, de közben még te sem vagy biztos abban, hogy készen állsz a dologra. Ez az év a felkészülésről fog szólni, hogy megtaláld a számításaidat, és önbizalmat szerezz.

Szerelem: Legyél óvatos, mert nem biztos, hogy mindenki olyan őszinte, mint te vagy. Ha hiszel a csalóknak, könnyen összetörhetik a szívedet, de már vár valaki, aki mindig nyílt kártyákkal játszik majd.

Karrier: Érdemes most kicsit visszagondolni, és átgondolni az eddigi feladataidat. Néhány korábbi hibád megértése segíthet, hogy ebben az évben sikerre vigyél dolgokat.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Úgy érzed, hogy kicsit lemaradtál, de még nem vagy elkésve semmivel. Csak járj tovább az utadon, és ebben az évben elérheted az áttörést, amire olyan régóta vágysz.

Szerelem: Tiszta lapot nyithatsz a szerelem területén is, ami elsőnek kicsit talán ijesztő, de végül szerencsés döntésnek bizonyul. Zárd le a rossz tapasztalatokat, és kezdj tiszta lappal.

Karrier: Olyan feladatokat kapsz, amelyek elsőre túl nagy kihívásnak tűnhetnek, de ezek szolgálják majd a fejlődésedet. Ne ijedj meg tőlük, merj beletanulni a dolgokba!

Halak

12/12 Halak

Nagy lendülettel indul az év, de ez később visszaeshet, és egy kicsit lelassulnak a dolgok. De ez ne szegje kedvedet, ha lassabban is, de végül teljesülnek majd az elképzeléseid.

Szerelem: Lehet, hogy idén meg kell hoznod néhány fájdalmas döntést, de ezek után megkönnyebbülsz majd. Ne hátrálj meg, ha egyszer elhatároztad magadat.

Karrier: Itt az ideje, hogy megmutasd a kreatív oldaladat, és új területeken is kipróbáld magad. Haladj tovább a korral, és vágj bele új feladatokba!