A születési hónapod elárulja, mikor lesz pontosan az esküvőd

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Biztos benned is felmerült már, hogy vajon mikor fogsz megházasodni, illetve mikor van a legnagyobb esély arra, hogy rád talál a nagy Ő? Rengeteg külső tényező befolyásolja ezt, de bizony sok benső vonás is közrejátszik abban, hogyan alakul az életed. A tulajdonságaid mellett még az is beleszólhat a döntésedbe, mikor születtél!

Nem kapkodod el a házasság kérdését, aminek részben az az oka, hogy imádod a kapcsolatok kezdetére jellemző pezsgést.

Számodra az udvarlás, az ismerkedés mindennel felér, ezért sokszor a kevésbé komoly kapcsolatokat keresed inkább.

Ha mégis komolyra fordulnak a dolgok, akkor sem feltétlenül a házasság lesz az első a számodra, hiszen azzal megpecsételtnek érzed az életedet, úgy véled, teljesen révbe értél – és ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem lesz több, izgalmas ismerkedés.

Persze, te is a nyugalmas és boldog családi életre vágysz, de nem jellemző rád, hogy túl korán beadd a derekadat.

December Kép forrása: VelesStudio/Depositphotos

Általában igaz rád, hogy alaposan meggondolod, kit választasz magad mellé, bár előfordulhat, hogy felülkerekedik rajtad a szertelen éned, és ebben az esetben akár nagyon korán megházasodhatsz.

Egyébként jellemzőbb, hogy mindent alaposan meggondolsz főleg, ha olyan partnered van, aki kicsit higgadtabban gondolkozik, mint te.

Persze az sem bánt, ha éppen évek óta nincs komoly kapcsolatod, ugyanis nagyon élvezed a szingli életet, és még az is megeshet, hogy sosem találsz olyan férfira, aki nem csak testileg és lelkileg, hanem szellemileg is megfelel neked.