A születési hónapodból megtudhatod, mikor lesz pontosan az esküvőd

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A születési hónapodból megtudhatod, mikor lesz pontosan az esküvőd

Kép forrása: unsplash

Biztos benned is felmerült már, hogy vajon mikor fogsz megházasodni, illetve mikor van a legnagyobb esély arra, hogy rád talál a nagy Ő? Rengeteg külső tényező befolyásolja ezt, de bizony sok benső vonás is közrejátszik abban, hogyan alakul az életed. A tulajdonságaid mellett még az is beleszólhat a döntésedbe, mikor születtél!

December Kép forrása: VelesStudio/Depositphotos

Általában igaz rád, hogy alaposan meggondolod, kit választasz magad mellé, bár előfordulhat, hogy felülkerekedik rajtad a szertelen éned, és ebben az esetben akár nagyon korán megházasodhatsz.

Egyébként jellemzőbb, hogy mindent alaposan meggondolsz főleg, ha olyan partnered van, aki kicsit higgadtabban gondolkozik, mint te.

Persze az sem bánt, ha éppen évek óta nincs komoly kapcsolatod, ugyanis nagyon élvezed a szingli életet, és még az is megeshet, hogy sosem találsz olyan férfira, aki nem csak testileg és lelkileg, hanem szellemileg is megfelel neked.

Június Kép forrása: Slava_14/Depositphotos

Nehéz megmondani, te mikor fogsz megházasodni, de inkább később, mint előbb.

Jó eséllyel úgy érzed, hogy neked még meg kell ismerned a világot, sokat kell utaznod, új barátokkal, szerelmekkel találkoznod, mielőtt valaki mellett végleg lecövekelsz.

Ugyanakkor lehet, hogy idő előtt rábukkansz valakire, aki annyira erős és határozott, hogy képtelen leszel neki ellenállni.

Ebben az esetben akár egészen korán is megházasodhatsz, de ez persze nem jelenti azt, hogy örök életedre boldog is leszel.

Igaz, erre senki esetében sincs garancia, de ha a nyár kezdetén születtél, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy csak nagyon nehezen fogsz megnyugodni egyvalaki mellett.

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Egészség és életmód

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban