Ennyi ideig tart a megbocsátás a csillagjegyeknek - A Skorpiók bosszút állnak, a Rákokat viszont könnyű kiengesztelni

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Ennyi ideig tart a megbocsátás a csillagjegyeknek - A Skorpiók bosszút állnak, a Rákokat viszont könnyű kiengesztelni

Kép forrása: Kylie Lugo/unsplash.com

Akadnak olyan állatövi jegyek, akik egyszerűen nem tudnak haragudni, és utálnak ok nélkül harcolni. Ezek azok a zodiákusok, akik inkább csak élvezik az életet és szórakoznak a barátaikkal, szeretteikkel ahelyett, hogy múltbeli sérelmeken aggódnának. A másik oldalon viszont azok állnak, akik nem érik be ennyivel: vannak, akik túlontúl érzékenyek és ezért képtelenek a megbocsátásra, másokat pedig az motivál, hogy a megfelelő helyen és időben bosszút állhassanak. Te vajon melyik oldalon állsz csillagjegyed alapján?

A Kosok ugyan könnyen megharagszanak azokra, akik valamivel felbosszantják őket, mérgük nem tart túl sokáig.

Egyik nap veszekednek, a másik nap viszont el akarnak mondani valami fontosat és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, mintha a vita teljesen semmisé vált volna az elmúlt órákban.

Ha Kos jegyű vagy, számodra ezek a hullámvölgyek természetes részei a barátságoknak, kapcsolatoknak, nem foglalkozol velük komolyabban.

Csak egy kis időre bosszantod fel magadat, majd miután lehiggadsz, részedről mehet tovább minden a megszokott medrében.

 

A Bikák nagyon makacsak és mindenről szilárd elképzelésük van, ezért aztán nem jellemző rájuk, hogy egykönnyen megbocsátanának.

Sőt, talán mondhatjuk, hogy a leginkább haragtartóbb jegyek közé tartoznak azok az emberek, akik Bika zodiákussal rendelkeznek.

Ennek oka nem csupán az, hogy a Bikáknak nincs túl könnyű természetük, hanem az is, hogy képtelenek elismerni a tévedéseiket.

Amikor úgy gondolják, hogy igazuk van, megmakacsolják magukat és nem képesek azonosulni a vitapartnerükkel – így pedig sem beszélgetni, sem bocsánatot kérni, de még megbocsátani sem lehet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!