Ennek a 4 csillagjegynek a legjobbak a megérzései

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Ennek a 4 csillagjegynek a legjobbak a megérzései

Kép forrása: unsplash.com

A megérzés egy megfoghatatlan dolog, emiatt pedig közelebb áll a spirituális, mint a materialista világhoz. A csillagjegyeknek is hatása van arra, hogy valaki mennyire érzékeny ilyen szempontból, hiszen vannak, akik nyitottabbak a „láthatatlan” világra, mint mások. Lehet benne hinni vagy nem, de az biztos, hogy már te is tapasztaltál hasonlót. Az alábbi 4 zodiákusnak azonban olyan erősek a megérzéseik, hogy az sokszor már egészen természetfelettinek tűnhet.

Ennek a csillagjegynek az Uránusz az uralkodó bolygója, ami azt jeleni, hogy látásmódja hatalmas távolságokat képes felölelni.

Sokkal inkább már a holnapban, mint a mában él, és képes meglátni olyan összefüggéseket is, amelyeket mások nem.

Már-már szinte jóslási képességnek is tűnhet a megérzésük, ezért történhet meg az, hogy ha régóta ismersz egy Vízöntőt, ő be tudja fejezni a mondataid, és kitalálni a gondolataid.

Sokszor tűnhet rejtélyesnek a viselkedése, és néha teljesen össze is zavarhat, hiszen egy lépéssel mindig előtted jár.

 

A Skorpióknak egyfajta „éjjeli” érzékük van, tehát ők akkor is átlátnak a sötétségen, amikor mások nem.

Úgy tudják megfigyelni a környezetükben történő dolgokat, hogy az senkinek sem tűnik fel, és sokkal előbb észreveszik a változást, mint bárki más.

Hiányos részletekből is gyorsan össze tudják rakni a képet, és egy belső hang mindig megsúgja nekik, mi zajlik a háttérben – így még időben tudnak reagálni, bármiről legyen is szó.

Ezért is lehet, hogy ritkán történnek velük balesetek, és hogy szinte lehetetlen őket átverni vagy meglepni – mindig átlátnak a szitán.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!