Ennek a 6 csillagjegyes párosításnak a legszenvedélyesebb a párkapcsolata

Szirák Viki
Írta: ,
Ennek a 6 csillagjegyes párosításnak a legszenvedélyesebb a párkapcsolata

Kép forrása: Toa Heftiba/unsplash.com

Minden párkapcsolatnak más a mozgatórugója, és míg egyes esetekben a romantika, a barátság, az egymás iránti tisztelet tölti be ezt a szerepet, addig van, ahol a szenvedélyes szerelem áll a középpontban. A zodiákusotok alapján pedig rengeteg érdekességet meg lehet állapítani két emberről, így többek között azt is, hogy melyik a 6 legszenvedélyesebb csillagjegyes párosítás. Közöttük tényleg mindig forr a levegő!

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét!

Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv.

Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi.

Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait.

A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.