Mitől rettegsz a legjobban? Csillagjegyed elárulja az eltitkolt félelmeidet

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mitől rettegsz a legjobban? Csillagjegyed elárulja az eltitkolt félelmeidet

Mindenki tart valamitől, és persze egyéni élethelyzetünk, magánéletünk alaposan befolyásolja, aktuálisan milyen félelmeink vannak. Azonban a horoszkópod – sok egyéb más tényező mellett – befolyásolja, mely körülményektől tartasz leginkább, milyen helyzetekben vagy hajlamos pánikba esni. Nézzük ezeket!

Vízöntő Kép forrása: twitter.com

A vízöntők örök gyerekek, legalábbis a szívük mélyén mindig is azok maradnak. Éppen emiatt legnagyobb félelmük abban gyökeredzik, hogy felnőttként, egyedül kell helytállniuk, mégpedig nagyon komoly élethelyzetekben.

Vízöntőként optimista a felfogásmódod, vidám az alaptermészeted, ám időnként eszedbe jut – és aggodalommal tölt el –, mi lesz, ha ez az idilli élethelyzet megváltozik.

Szeretnél sikereket elérni a karrieredben, ám mivel ez a legtöbbször határok kijelölésével jár, nehezen jutsz csak előre. Egyszerre vágyod, hogy szerelemre, életre szóló barátokra és nyugalomra, biztonságra találj, ám rettegsz a kötöttségektől és főleg attól, hogy szabadságodat korlátozzák.

Egyenesen feláll a hátadon a szőr, ha megpróbálnak határok közé szorítani, függetlenül attól, hogy a párkapcsolatodról, vagy éppen a munkahelyedről beszélünk.

 

Nyilas Kép forrása: zazzle.com

Nagyon szereted, ha rólad szól minden, ha a központban lehetsz, és rád figyelnek az emberek. Ezért, és a jó hírért, minden meg is teszel.

Azonban ennek köszönheted egyik gyenge pontodat is, félsz attól, mit gondolhatnak rólad mások, mi lesz véleményük, ha döntéshelyzetbe kerülsz. Mondhatjuk, túlságosan is befolyásol a környezeted véleménye. Kitartó vagy, kitűzöl új célokat, amiket rendre el is érsz, de hajlamos vagy útközben figyelmen kívül hagyni mások élethelyzetét, érzelmeit.

Míg te attól félsz, hogy nem érsz el sikereket, addig szépen haladsz előre, ám másokat megbántasz – ördögi kör, hiszen ezután nyilván rosszat gondolnak majd rólad. Szabadságszereteted nagy, kifejezetten félsz attól, hogy valaha korlátozni fognak, vagy megmondják, mit csinálj. Ez főleg azért esik nehezedre, mert mindig azt érzed, neked van igazad.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!