Utazás az előző életünkben – Mit hoztál magaddal a korábbi életekből?

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ha hiszel a reinkarnációban, akkor bizonyára már te is elgondolkodtál azon korábban, hogy milyen is lehettél az előző életeidben. A korábbi inkarnációink során tanultak, az előző életekben elkövetett dolgok hatnak arra is, hogy a jelenlegi állomásunkon mi történik velünk, mi a mostani életfeladatunk. Ahhoz, hogy erről még többet tudjunk, részt vehetünk előző élet vagy karmikus utaztatáson, ahol bepillanthatunk a korábbi inkarnációinkba.

A lélekvándorlást elfogadók szerint a tudatalattinkban raktározott emlékek nem törlődnek azzal, ha egy új élet során új testbe költözünk. Ezeket az emlékeinket, élményeinket pedig elő is tudjuk hívni, ha egy nagyon mély, meditatív tudatállapotba kerülünk.

Az előző élet utazás során minden korábbi életünkbe bepillanthatunk, hogy ezekből tanulva ne kövessük el ugyanazokat a hibákat a jelenlegi életünkben, amelyeket korábban is.

A reinkarnációs utazás emellett abban is segíthet, ha egy problémával nehezen tudunk megküzdeni, hiszen lehet, hogy ez is jóval mélyebben gyökerezik, mint sejtettük, és egészen vissza kell mennünk hozzá egy korábbi életünkig.

Ahhoz, hogy valóban sikeres legyen egy karmikus utazás, szükséges a megfelelő motiváció, amiért erre adtuk a fejünket.

Sokan vannak, akik puszta érdeklődésből, kíváncsiságból utaznák be az előző életeiket, de ilyen esetekben sokszor nem működik rendesen a folyamat.

Ha viszont sorozatosan követed el ugyanazokat a hibákat, hozod meg ugyanazokat a rossz döntéseket, vagy egyes lelki gátjaidat nem tudod megérteni és feloldani, akkor nagyon hasznos lehet egy ilyen meditatív hipnózis.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?