2 módszer, amivel visszaemlékezhetsz az előző életedre

Írta: ,

Előző életeid feltárásával a jelenlegi életed problémáinak megoldásához is közelebb kerülhetsz, hiszen sok megmagyarázhatatlan félelem és belső konfliktus gyökerezhet az emlékezeted előtti múltadban. Most két módszert mutatunk neked, amit érdemes megismerned!

Miért nem tudunk emlékezni? Kép forrása: 500px.com

Többen úgy vélik, egyáltalán nem véletlen, hogy magunktól, „csak úgy” nem tudunk visszaemlékezni előző életünkre. Ennek az oka gyakran az, hogy minden bizonnyal megváltozna a felfogásunk, a hozzáállásunk a jelen dolgaihoz, ami nem feltétlenül lenne szerencsés.

Bizonyos esetekben kifejezetten jót tesz, ha tudod, mi történt veled korábban, és megérted, miért születtél oda, ahova, miért választottad azt az életet, amit most élsz.

Azonban a „végítéletnél” az életek összessége számít – ennek alapján, ha az előző életedben szörnyűségeket követtél el, a visszaemlékezés után úgy érezheted, semmi értelme a további próbálkozásoknak.

A regressziós hipnózis Kép forrása: 500px.com

A regressziós hipnózis az egyik legismertebb módja az előző életre, életekre való visszaemlékezésnek. Előnye, hogy szinte mindig sikert lehet elérni a segítségével, és nem csupán az előző életeddel ismerkedhetsz meg, hanem ezzel a módszerrel fel is oldhatod a megfejthetetlennek tűnő, jelenkori gondjaid egy részét is. Ilyen lehet például a rossz családi, szerelmi életed, érthetetlen rossz szokások, de magyarázatot kaphatsz arra is, miért születtél a lakhelyedre és miért azok vesznek körül, akik.

A regressziós hipnózis emellett felvilágosítást adhat a visszatérő álmokról, az alaptalannak tűnő félelmekről is.

Ha sikerül ezeket felismerned, akkor a megoldás is abszolút kézenfekvővé válik számodra.