Kíváncsi vagy, mi voltál előző életedben? A születésszámodból kiderül

Schuster Borka
Írta: ,

Vannak kultúrák, amelyek szerint nem egyetlen életünk van, hanem lelkünk folyamatosan vándorol, testből testbe, életből életbe, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezzen. A számmisztika szerint a születésszámod árulkodhat arról, milyen sorsot töltöttél be valamelyik korábbi életedben – ha kíváncsi vagy, számold ki a saját számodat! Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

1

Akik az egyes számot hordozzák, egy korábbi életükben vezető szerepet tölthettek be.

Ez jelentheti azt, hogy akár uralkodók vagy vezérek voltak, de az is lehet, hogy csak egy kisebb közösségben töltöttek be vezetői szerepet.

Az azonban biztos, hogy ebben az életben sok más emberre hatással voltak, példát mutattak és inspiráltak, és személyiségük még haláluk után is sokáig meghatározó volt.

Lehet, hogy olyan gondolatokat, irányzatokat indítottak el, melyeknek hatását akár a mostani életükben is érezhetik, vagy egy közösségben máig emlékeznek rájuk újító szellemiségük, vagy erős vezetői képességeik miatt.

2

A kettes számot hordozók esetében előfordulhat, hogy egy korábbi életükben beteljesületlen szerelem áldozatai lettek, az is lehet, hogy valamelyik korábbi életüknek ilyen okból lett vége.

Noha tanultak a hibájukból, és mostanra másra is alapozzák az életüket, így nem függhet egyetlen dologtól a boldogságuk, még most is hajlamosak a végletekig romantikusak lenni, mert ezt a tapasztalatot hozták magukkal egy korábbi életükből.

Az sem ritka, hogy a kettes számot hordozók életében van valaki, aki korábbi életeik során is velük volt, és ugyanaz a lélek sorsokon keresztül, újra és újra, mindig más, de mindig fontos szerepet tölt be az életükben.