Elkéstél vagy még bőven ráérsz? Ez az ideális életkor a házasságkötésre a csillagjegyed szerint

Írta: ,

Minden csillagjegy más, van, akinek hamar bekötik a fejét, fiatal feleségnek, édesanyának született, míg van olyan is, akinek érdemes a 30-es évek középig vagy esetleg a 40-es évek elejéig várnia arra, hogy hozzámenjen élete szerelméhez, hiszen addigra komolyodik meg vagy ér el nagobb sikereket a karrierjében. Neked mit ajánlanak a csillagok? Érdemes még várnod pár évet vagy lehet, hogy már egy kicsit késésben vagy? Megtudod, ha elolvasod cikkünket!

Kos Kép forrása: whitemag.com

1/12 Kos

Ha Kos a csillagjegyed, akkor te igazán tudsz a pillanatnak élni. Gyakran hajszolod az élvezeteket, keresed az új kihívásokat, élményeket.

Erős akarat és személyiség jellemez, tele vagy lelkesedéssel, téged aztán nehéz megállítani! Nem szeretsz várni, inkább sietteted a dolgokat, ez pedig nyugtalansághoz vezet.

Nehéz veled a lépést tartani, ráadásul igen szeszélyes vagy.

Az elköteleződéssel ráérsz várni egy kicsit, házasságot akkor érdemes kötnöd, ha már valamelyest megnyugodtál, ez pedig mindenképp a húszas éveid után történik meg.

Bika Kép forrása: indiaearl.com

2/12 Bika

A Bikák a Kosokkal ellentétben igen nyugodtak és kiegyensúlyozottak.

Ha Te is ekkor születtél, biztonságra és stabilitásra vágysz, soha nem ugrasz bele olyan dolgokba, amelyek nem biztosak vagy esetleg veszélyesek.

Igaz ez a társkeresésre is, jellemzően sokáig keresgélsz és addig nem házasodsz, míg azt nem érzed, valóban megtaláltad életed szerelmét.

Mindig a harmóniára és a békére törekszel, ez számodra kulcsfontosságú egy kapcsolatban. Házasságot 30 éves korod után érdemes kötnöd.

Ikrek Kép forrása: facebook.com

3/12 Ikrek

Ahogyan az Ikrek személyisége, úgy az egész élete kiszámíthatatlan. Nehéz megmondani, melyik a legalkalmasabb életkor számukra a házasságkötésre.

Ha ez a csillagjegyed, akkor jól tudod, mennyire változékony a hangulatod. Míg egyik pillanatban szinte biztosan érzed, hogy a nagy Ő van melletted, addig a következő percben már el is bizonytalanodsz.

Bár ez a jövőben sem valószínű, hogy megváltozik, a 30-as éveidre azért talán jobb lesz a helyzet, a boldogító igent 35 év körül érdemes kimondanod.

Rák Kép forrása: frombendedknee.tumblr.com

4/12 Rák

Ha a Rák csillagjegyben születtél, akkor jelszavad a biztonság. Szerelembe könnyedén esel, ha pedig azt érzed, párod mellett igazán biztonságban érzed magad, akkor hamar el is köteleződsz mellette.

Hiszel az első látásra szerelemben és a megérzéseidben is. Nem gondolkozol kétszer, inkább az érzéseidre hagyatkozol.

Pároddal erős köteléket építesz ki, felkészültök arra, hogy együtt, kézen fogva vészeljétek át az élet megpróbáltatásait. A legjobb, ha a húszas éveid közepén házasodsz.

Oroszlán Kép forrása: stylemepretty.com

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok híresen jó szeretők, kedvelik a változatosságot és nem vetik meg az élet örömeit.

Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg nem az első szerelmeddel fogsz összeházasodni. Tudod, hogy mindennek eljön majd a maga ideje, nem sietteted a dolgokat.

Lehet, hogy van olyan időszak az életedben, amikor megfogadod, hogy soha nem mész férjhez, de előbb-utóbb mégis beadod a derekadat.

Az összes többi csillagjegy szülötte közül te házasodsz a legkésőbb, ideális a 30-as évek vége, a 40-es évek eleje.

Szűz Kép forrása: weddingforward.com

6/12 Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor bizonyára nem lep meg, ha azt mondjuk, igen gyakorlatias vagy. Többnyire önfejűség és makacsság jellemez, mindig a saját utadat járod, nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak.

Elképzelsz a fejedben egy forgatókönyvet és azon már nem is változtatsz.

Emiatt gyakran sietteted a dolgokat, a jegy szülöttei közül sokan már 21-24 év körül házasságot kötnek, pedig érdemes lenne még 3-4 évet várniuk a lagzira, ekkor ugyanis kevesebb csalódás érheti őket, hiszen ekkor már megértik, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eredetileg tervezték.

Mérleg Kép forrása: junebugweddings.com

7/12 Mérleg

A Mérlegek nem szeretik azt, ami túl bonyolult, inkább az egyszerűségre törekednek. Ha neked is ez a csillagjegyed, mindig következetesen gondolkodsz, legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról.

Talán éppen azért, mert nem komplikálod túl az élet dolgait, hamar rálelsz a nagy Ő-re. Bármilyen csillagjegyű is legyen a párod, képes vagy őt a valóság talaján tartani és ésszerű döntésekre sarkallni.

A legjobban teszed, ha 20-25 év körül mondod ki a boldogító igent.

Skorpió Kép forrása: aislesociety.com

8/12 Skorpió

Ha a Skorpió jegy szülötte vagy, akkor a szerelemi életedet tekintve gyakran igyekszel birtokolni és kisajátítani a másikat.

Igazán szenvedélyes és szeszélyes vagy, párkapcsolaton belül is képes vagy megélni a különböző végleteket, a hatalmas érzelmeket.

Egész életed egy nagy hullámvasút, előfordul, hogy ok nélkül féltékeny vagy, amit a párod viszonylag nehezen visel. Hagyj időt arra, hogy megnyugodj, lecsillapodj és ezután házasodj: a 30-as éveid végén vagy a 40-es éveid elején.

Nyilas Kép forrása: stylemepretty.com

9/12 Nyilas

Nyilas csillagjegyűként rendre arra törekszel, hogy valami nagyot alkoss. Igen fontos számodra a karrier, maximalista vagy és mindig a legjobbra törekszel.

Emiatt előfordul, hogy nem szánsz elég időt a magánéletedre. Lehet, hogy néha randizol, de komolyabb kapcsolatra lehet, hogy nincs időd.

Arra törekedsz, hogy mielőtt családot alapítasz, nagy dolgokat vihess véghez.

Lehet az egy világkörüli út vagy egy vezető beosztás, a lényeg, hogy érezd, sok mindent elértél azelőtt, mielőtt a magánéletben is révbe értél.

Házasodj a 30-as éveid közepén, ekkor idődet már csakis a szeretteidnek fogod szentelni.

Bak Kép forrása: weddingchicks.com

10/12 Bak

A Bak csillagjegyűeknek gyermekkoruk óta nagyon fontos a család és arra törekednek, hogy felnőttként is minél előbb megházasodjanak és családot alapíthassanak.

Ha Te is ekkor születtél, elkötelezett vagy rokonaid és a barátaid iránt, szeretnéd számukra megteremteni a biztonságot és a boldogságot.

Hűségednek és végtelen szeretetednek hála erős kötelékeket építesz és így képes vagy átvészelni a legnehezebb időszakokat is. Számodra ideális életkor a házasságra a húszas éveid eleje.

 

Vízöntő Kép forrása: indiaearl.com

11/12 Vízöntő

A Vízöntő az a csillagjegy, amely talán soha nem házasodik meg. Ha Te is ekkor születtél, akkor számodra egyáltalán nem fontos a papír.

Lehet, hogy a végsőkig hűséges vagy a párodhoz, számodra nem fontos, hogy pazar esküvőn mondjátok ki a boldogító igent.

Ugyanakkor jól viseled az egyedüllétet, a szingliséget is, a saját fejed után mész és nem is igazán vágysz kötöttségekre.

Vágyad, hogy felfedezd a világ összes csodáját, ez tesz téged boldoggá. Ha mégis férjhez mész, lehet, hogy csak nagyon későn, a 40-es vagy akár az 50-es éveidben teszed ezt meg.

Halak Kép forrása: stylemepretty.com

12/12 Halak

A Halak ellenben a Vízöntővel, ki nem állhatják az egyedüllétet, sokszor jellemző rájuk a kapcsolatfüggőség.

Vágynak a társaságra, és ha megtalálják azt az embert, akivel igazán jól érzik magukat, gyorsan el is köteleződnek.

Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor gyakran álmodozol, ez néha okozhat problémákat a párkapcsolatodban, de szerencsére nem komolyakat.

Ha pedig találsz olyan személyt, aki támogat abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor neki tényleg érdemes igent mondanod.

Számodra az ideális életkor a házasságra a húszas éveid közepe.