Nem találod az igazit? Utánajártunk, miért kerül el a szerelem a csillagjegyed szerint

Balatoni Dóra
Írta: ,

Megtalálni az igaz szerelmet általánosságban véve nem könnyű feladat. Vannak persze szerencsések, akik hamar rálelnek a másik felükre és gyermekkori szerelmükkel élik le az életüket, ám sokan hosszú éveket várnak arra, hogy végre felbukkanjon életükben a Nagy Ő. Még Te sem találtad meg az igazit? Kezded elveszíteni a reményt, hogy egyszer téged is feleségül vegyenek? Nézzük, mit mond az asztrológia és a különböző csillagjegyek alapján melyek azok a tényezők, amelyek szinte észrevétlenül is a boldogágunk útjában állhatnak!

 
 
 

Sajnos nagyon sok Kosnak sokáig kell várnia az igaz szerelemre. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor jellemző lehet rád, hogy a pasik nagyon hamar elvarázsolnak és rabul ejtenek, ám legtöbbször mégis te vagy az, aki kezdeményezi a kapcsolat befejezését és a szakítás mellett dönt.

Szilárd elveid vannak azzal kapcsolatban, milyen is legyen a partnered és hogyan is néz ki egy hosszú távú kapcsolat, ezért hiába zúgsz bele egy titokzatos idegenbe, hamar csalódás ér, és újra és újra összetörik a szívedet.

Ne kergesd az első látásra szerelem ábrándját, lehet, hogy ha sikerül elengednek ezt, akkor hamarosan megismerkedsz valakivel, aki tényleg az igazi lehet.

 
 
 
Bika Kép forrása: flickr.com

Hasonlóan a Kosokhoz, a Bikáknak is tűpontos elképzelésük van arról, milyen is a tökéletes párkapcsolat és a Nagy Ő.

Igen magasra teszed a mércét és elvárod, hogy minden a te elképzelésed szerint alakuljon.

Szeretsz dominálni és folyton tervezgetsz.

Ha valami nem a kedved szerint történik, akkor inkább gyorsan továbbállsz, mielőtt érzelmileg is belebonyolódnál a kapcsolatba.

Ne légy ennyire szigorú, ne görcsölj ennyit, próbálj meg kompromisszumokat kötni és hagyd a partneredet is lélegzethez, szabad térhez jutni.