Mi okozhatja nálad az elhízást? Csillagjegyed árulkodhat róla

Schuster Borka
Írta: ,
Mi okozhatja nálad az elhízást? Csillagjegyed árulkodhat róla

A testsúly nem esztétikai, hanem egészségügyi kérdés, és mint ilyen, nem játék, hanem olyasmi, amit komolyan kell venni. A rendszeres testmozgás és az elfogyasztott kalóriák száma természetesen nagyban befolyásolja, de ezen kívül számos tényező alakíthatja a testsúlyodat. Ha valóban fogynod kell, akkor erről természetesen mindenképpen érdemes orvossal is konzultálnod, de érdekességképpen most megnézheted azt is, csillagjegyed szerint mi okozza legnagyobb valószínűséggel a nem kívánatos plusz kilókat.

Kos

A Kosokat leginkább a rendszertelenség és meggondolatlanság sodorhatja az elhízás csapdájába. 

Ugyan jellemzően aktív életet élnek, de ha megéheznek, akkor bizony sokukat nem érdekli, hány óra van, vagy mi van a hűtőben, és a mértékre sem fordítanak nagyobb figyelmet: ha este 10-kor jut eszükbe, hogy enni kellene valamit, kinyitják a hűtőt, és kiveszik, ami csak megtetszik. 
 
Ha törekszel arra, hogy eleve csak egészséges élelmiszerek legyenek otthon, akkor kiküszöbölheted ezt a bajt.
Bika

A Bikákat szintén a rendszertelenség sodorhatja bajba, ám az ő esetükben inkább az jellemző, hogy az egész napos hajtás, rohanás közben elfelejtkeznek arról, hogy enniük is kellene valamit-

Sokszor napközben éppen csak bekapnak valamit, esetleg egyáltalán nincs idejük enni, és ezt este pótolják, ami az ingadozó vércukorszinttel együtt egyáltalán nem tesz jót az egészséges testsúly megőrzésének.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv