Mi okozhatja nálad az elhízást? Csillagjegyed árulkodhat róla

Schuster Borka
Írta: ,
Mi okozhatja nálad az elhízást? Csillagjegyed árulkodhat róla

A testsúly nem esztétikai, hanem egészségügyi kérdés, és mint ilyen, nem játék, hanem olyasmi, amit komolyan kell venni. A rendszeres testmozgás és az elfogyasztott kalóriák száma természetesen nagyban befolyásolja, de ezen kívül számos tényező alakíthatja a testsúlyodat. Ha valóban fogynod kell, akkor erről természetesen mindenképpen érdemes orvossal is konzultálnod, de érdekességképpen most megnézheted azt is, csillagjegyed szerint mi okozza legnagyobb valószínűséggel a nem kívánatos plusz kilókat.

Kos

A Kosokat leginkább a rendszertelenség és meggondolatlanság sodorhatja az elhízás csapdájába. 

Ugyan jellemzően aktív életet élnek, de ha megéheznek, akkor bizony sokukat nem érdekli, hány óra van, vagy mi van a hűtőben, és a mértékre sem fordítanak nagyobb figyelmet: ha este 10-kor jut eszükbe, hogy enni kellene valamit, kinyitják a hűtőt, és kiveszik, ami csak megtetszik. 
 
Ha törekszel arra, hogy eleve csak egészséges élelmiszerek legyenek otthon, akkor kiküszöbölheted ezt a bajt.
Bika

A Bikákat szintén a rendszertelenség sodorhatja bajba, ám az ő esetükben inkább az jellemző, hogy az egész napos hajtás, rohanás közben elfelejtkeznek arról, hogy enniük is kellene valamit-

Sokszor napközben éppen csak bekapnak valamit, esetleg egyáltalán nincs idejük enni, és ezt este pótolják, ami az ingadozó vércukorszinttel együtt egyáltalán nem tesz jót az egészséges testsúly megőrzésének.