Eláruljuk, hogyan befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
Eláruljuk, hogyan befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Kép forrása: pinterest.com

Személyiségünket nem csak a csillagjegyünk, hanem a születési hónapunk is képes befolyásolni. Nyári vagy téli születésű vagy? Olvasd el cikkünket és tudj meg többet önmagadról!

Január Kép forrása: bytezza.com

Január szülötteként igazán jó munkaerő vagy. Véleményedet szinte soha nem tartod magadban, de épp az őszinteségedért szeret mindenki – még a főnököd is.

Hozzáállásod és fellépésed mindig határozott, gyakran makacs vagy, nem hagyod magad meggyőzni mások véleménye által. Jó vezető válhat belőle, jól kezeled a pénzt és a kitartásodnak köszönhetően rendre eléred a céljaidat.

Szeretsz társasági életet élni, viszonylag sok barátod van, a szerelmi életedben pedig a partnereddel szemben igazán odaadó, figyelmes vagy. Ami az egészségedet illeti, szerencsére ritkán betegeskedsz, de a megfázásra hajlamos vagy.

Február Kép forrása: lockerz.com

Február szülötteként igazán kreatív természet vagy, imádod, a kihívásokat és azt, ha egy új projektbe kezdhetsz bele. Lételemed a beszélgetés, de csakis értelmes dolgokról, nem kedveled a pletykát, ugyanakkor szívesen vívsz szellemi csatákat.

Ki nem állhatod, ha szigorú szabályok közé szorítanak. Mindened az utazás és a felfedezés, legyen szó repülőről vagy vonatról, mindegyikre örömmel szállsz fel.

Boldog vagy, ha kalandvágyó, szabadszellemű és álmodozó emberek vesznek körbe, hűséges barát vagy. Szerelmi életedet félénkség jellemzi, remek szülő válhat belőled.

Érdemes gyakran ellenőrizned a pajzsmirigyed működését és amennyire teheted, óvd a szívedet.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!